Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei cinci militari raniti in 24 mai in Afganistan a fost transportat in Germania

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei cinci militari raniti in 24 mai in Afganistan a fost transportat in Germania

Unul dintre cei cinci militari raniti in 24 mai in Afganistan in timp ce se aflau intr-o misiune de patrulare a fost transportat in Germania pentru investigatii medicale suplimentare si tratament de specialitate, anunta Minsterul apararii nationale. continuă pe Adevărul

MApN: Unul dintre cei cinci militari raniti recent in Afganistan a fost transportat in Germania. Care este starea acestuia

Unul dintre cei cinci militari raniti recent in Afganistan a fost transportat in Germania, a transmist sambata Ministerul Apararii Nationale, printr-un comunicat de presa. Este vorba despre caporalul.

MAPN: Un militar ranit in Afganistan, transportat in Germania

Anton Florin, unul dintre cei cinci militari raniti recent in Afganistan a fost transportat in Germania, potrivit MAPN.

UPDATE Trei dintre cei patru copii luati de viitura in Prahova au fost gasiti morti

Echipele de interventie au gasit, sambata, fetita de 9 luni luata de viitura cu tot cu casa, alaturi de cei trei frati si de mama lor, in localitatea Sangeru din judetul Prahova. Unul dintre frati fusese gasit decedat vineri noapte. 37 Pompierii au descoperit si trupul baietelului de sase ani, cel mai mare dintre cei patru copii luati de viitura vineri, la Sangeru.

Doamne, ce drama! A MURIT unul dintre cei mai premiati antrenori! Lumea sportului, in lacrimi

Lumea sportului este in lacrimi, dupa trecere in nefiinta a antrenorului Constantin Dumitrescu! Moartea lui este plansa de toti cunoscutii sai. Federatia Romana de Atletism anunta cu durere trecerea .

Unul dintre judecatorii care l-au condamnat pe Dragnea s-a pensionat. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele de eliberare din functie a mai multor magistrati, intre care se numara si judecatoarea Luciana Mera, membra in completul de cinci judecatori care l-a.

Romanii si trotinetele electrice - Cat dau pe ele, cat merg si ce ne rezerva un viitor cu tot mai multe aplicatii de inchiriere

Pe strazile din Romania se inmultesc trotinetele electrice in mod rapid si vom vedea o explozie a vanzarilor in doi-trei ani, spune seful Evomag, unul dintre cei mai mari retaileri online de astfel de vehicule. Cele mai ieftine trotinete costa 1. 000 de lei, iar bugetul mediu este de 2. 000 de lei. Piata este stimulata si de aplicatiile de ride-sharing, trei companii fiind prezente in Bucuresti, existand planuri de lansare si in alte orase.

Povestea lui Stefan Bujor, cel mai vestit haiduc din Moldova. Cum s-a razbunat dupa ce fratele sau de cruce a fost ucis

Stefan Bujor a fost unul dintre cei mai vestiti haiduci din partile Moldovei, dar faima acestuia a ajuns chiar si pana in Oltenia si in alte zone ale tarii.

Este DESPARTIREA MOMENTULUI in showbizul romanesc! Unul dintre cele mai LONGEVIVE cupluri a DIVORTAT!

Sportivul Marian Dragulescu si sotia lui au decis sa divorteze. Dupa mai multe incercari.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 MAI BET - cel mai rentabil indice, dintre cei analizati

Impulsionat indeosebi de cresterile celor doua societati bancare de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), indicele BET a bifat un avans de 4,29%, in intervalul 21 - 28 mai, cea mai buna evolutie dintre toate cosurile de actiuni analizate, pentru perioada avuta in vedere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2622 seconds )