Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei cinci raniti in accidentul de la Bradu a fost operat, restul externati

România Liberă România Liberă,
Unul dintre cei cinci raniti in accidentul de la Bradu a fost operat, restul externati

Unul dintre cei cinci raniti in urma accidentului rutier produs marti dimineata, pe DN 1, la Bradu, . continuă pe România Liberă

MITICA DRAGOMIR, reactie emotionanta dupa moartea lui FLORIN HALAGIAN:A fost urias, unul dintre cei mai valorosi cinci antrenori

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat ca Florin Halagian, care a decedat la varsta de 80 de ani, a fost unul dintre cei mai valorosi cinci tehnicieni pe care i-a avut.

MTI: Viktor Orban este unul dintre cei mai apreciati lideri dintre politicienii straini, conform unui sondaj ceh

Prim-ministrul ungar, Viktor Orban, face parte dintre cei 11 politicieni straini, respectiv personalitati publice, a caror activitate este apreciata in cea mai mare masura de opinia publica din Republica Ceha, conform agentiei maghiare MTI, citata de Rador.

Traian Basescu: Tariceanu este unul dintre cei mai fara caracter oameni din politica romaneasca. in ce conditii ar putea iesi ALDE de la guvernare(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca ALDE va iesi de la guvernare doar in cazul in care se va face o alianta cu Pro Romania, iar cei din partidul lui Victor Ponta vor fi de acord ca liderul ALDE sa fie.

Misterul exploziei nucleare din Rusia: Ce ar fi facut cei cinci angajati inainte sa moara

Agentia nucleara rusa Rosatom a declarat luni ca cei cinci specialisti care au murit in explozia survenita joia trecuta pe o platforma de lansare a rachetelor nucleare din Marele Nord lucrau la noi arme si a .

Cinci raniti, intre care un copil, dupa ce un TIR a lovit o autoutilitara, in judetul Sibiu

Cinci persoane au fost ranite, marti, in urma unui grav accident rutier petrecut pe DN 1, in zona localitatii Bradu, din judetul Sibiu, dupa ce un TIR si o autoutilinara s-au ciocnit. Printre raniti este si un copil de 14 ani.

Accident grav in Arad. Cinci raniti, intre care trei copii

Cinci oameni, intre care trei copii, au fost raniti intr-un accident rutier produs, in noaptea de vi.

MUZICA a mai pierdut un STAR: Unul dintre cei mai celebri DJ A MURIT intr-un cumplit accident (VIDEO)

Doliu in lumea muzicii internationale. Unul dintre cei mai cunoscuti DJ a murit intr-un cumplit accident. AU APARUT IMAGINI EXPLOZIVE DE LA NUNTA ANULUI! ASTA E PREA DE TOT DJ Arafat, 33 de ani, se afla pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )