Libnet.ro
UNICEF

08:00

Unul dintre cei mai apreciati actori de la noi realizeaza niste picturi superbe (FOTO)

B1 B1,
Unul dintre cei mai apreciati actori de la noi realizeaza niste picturi superbe (FOTO)

Actorul Gheorghe Visu, cunoscut pentru rolul vagabondului Black Pedro din filmul Toate panzele sus, are un talent de care nu multa lume stia pana acum. Daca pe scena teatrelor si pe micile ecrane a. continuă pe B1

O sa-ti sparg botul ala. Sa te feresti de mine!: Unul dintre cei mai IMPORTANTI fotbalisti de la FCSB l-a AMENINTAT pe un jurnalist

Unul dintre fotbalistii de la FCSB au amenintat un jurnalist de la GSP. Gabi Enache, pentru ca despre el este vorba, l-a sunat pe jurnalistul Andrei Craitoiu pentru a-l ameninta. Totul ar fi plecat de la o.

Donald Trump a schimbat unul dintre cei mai importanti membri ai cabinetului sau

Donald Trump a anuntat ca John F. Kelly, fostul sef al Homeland Security, este noul sef de cabinet al administratiei prezidentiale. Reince Priebus, cel care a ocupat functia din ianuarie, a devenit astfel.

Unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania a suferit un accident cumplit in aceasta seara

Fostul redactor-sef al ziarului Ziua, Bogdan Comaroni, trece prin momente cumplite. Bogdan Comaroni isi ajuta, se pare, o ruda, sa taie un copac cu un ferastrau electric, atunci cand lama s-a.

Pictura lui Cristian Sida, unul dintre cei mai bine cotati artisti vizuali, la Aubusson, capitala tapiseriei mondiale din Franta

Opera monumentala a unuia dintre cei mai bine cotati artisti vizuali romani contemporani, timisoreanul Cristian Sida, va decora o institutie din Aubusson, localitate considerata capitala tapiseriei mondiale in Franta. Lucrarea lui Cristian Sida realizata in tehnica mixta acopera unul dintre peretii exteriori ai Oficiului de turism din localitatea franceza amintita, avand 4 x 2,4 metri.

Cei mai indragiti actori din TITANIC, din nou impreuna. De cand asteapta fanii momentul acesta! (FOTO)

Chiar daca au trecut douazeci de ani de la lansarea unuia dintre cele mai frumoase si apreciate filme ale tuturor timpurilor, Titanic, nimeni nu a reusit sa dea uitarii personajele care au facut.

Pictura lui Cristian Sida, unul din cei mai bine cotati artisti vizuali, la Aubusson, capitala tapiseriei mondiale din Franta

Opera monumentala a unuia dintre cei mai bine cotati artisti vizuali romani contemporani, timisoreanul Cristian Sida, va decora o institutie din Aubusson, localitate considerata capitala tapiseriei mondiale in Franta. Lucrarea lui Cristian Sida, realizata in tehnica mixta acopera unul din peretii exteriori ai Oficiului de turism din localitatea franceza amintita avand 4 x 2,4 metri.

Romani, sclavii celui mai periculos traficant de droguri. Unul dintre cele mai periculoase carteluri din lume a facut un pact cu gangsteri romani pentru livrare de droguri in Marea Britanie

Cel mai cunoscut interlop mexican, denumit El Chapo, a fost capturat anul trecut de puscasii marini mexicani dupa o operatiune spectaculoasa. Putina lume stie ca au existat si romani care au lucrat.

Cutremur in interiorul DIICOT: Doi dintre cei mai influenti procurori dintr-o directie din teritoriu au demisionat

Ultimii doi procurori-sefi de la DIICOT Suceava si-au prezentat cereri de incetare a activitatii din fruntea institutiei. Acesta decizier a procurilor Lacramioara Jaba si Marius Cazac vin in.

De la scobitori la comete. Cum au murit unii dintre cei mai mari scriitori ai literaturii universale

Majoritatea marilor scriitori ai lumii au avut parte de vieti tumultuoase care le-au oferit de multe ori material sau inspiratie pentru operele lor. Parca pentru a concura cu acestea, felul in care au sfarsit unii dintre ei a fost neobisnuit, putand fi catalogat drept bizar, ironic sau absurd.

Constantin Budescu, GEST OBSCEN in trafic (FOTO)

Constantin Budescu a devenit unul dintre cei mai apreciati jucatori ai FCSB, chiar daca a venit de curand sub comanda lui Dica. Prestatiile bune si faptul ca a marcat si un gol in meciul jucat de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )