Libnet.ro
UNICEF

17:00

Unul dintre cei mai bogati fermieri din Ialomita, ucis de COVID-19, declarat cetatean de onoare

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai bogati fermieri din Ialomita, ucis de COVID-19, declarat cetatean de onoare

Alexandru Gheorghe, unul dintre cei mai bogati fermieri din Baragan, a fost declarat cetatean de onoare post-mortem al orasului Slobozia. Fermierul a murit pe 1 decembrie 2020, dupa ce fusese infectat cu COVID-19. continuă pe Adevărul

Cyberpunk 2077 - S-a lansat unul dintre cele mai asteptate jocuri video ale anului, realizat de o companie poloneza care a investit in el peste 250 milioane euro

Compania poloneza CD Projekt a lansat joi pe piata jocul Cyberpunk 2077, unul dintre cele mai asteptate ale anului. Jocul a primit review-uri excelente, dar are si o multime de bug-uri. Compania poloneza a investit 270 milioane euro la acest joc la care a lucrat cativa ani si valoarea de piata a CD Projekt a ajuns la peste 9 miliarde euro datorita unui joc lansat acum 5 ani. Actiunea din Cyberpunk 2077 se desfasoara intr-un oras distopic, iar grafica este excelenta.

Italia, in doliu: A murit Paolo Rossi, unul dintre cei mai prolifici atacanti din istorie

Tragedii pe banda, pe final de an, in lumea sportului-rege: dupa Maradona 60 de ani) si fostul selectioner al Argentinei, Alejandro Sabella 66 de ani), s-a stins inca un nume urias.

Ce a patit Dorian Popa in garsoniera din Bucuresti. A ajuns acasa si a fost uluit de ce a vazut

Desi mereu il vedem bine dispus si zambind, din cand in cand si lui Dorian Popa ii bat problemele la usa casei. Locuinta artistului a fost vandalizata. Vedeta a facut primele declaratii dupa incident. Ce a patit Dorian Popa in Garsoniera sa din Capitala Unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania, Dorian Popa este .

Cei mai puternici oameni din Romania au scris pe bilete numele viitorului premier: Florin Citu

Actualul ministru al Finantelor, Florin Citu, este candidatul pe care liberalii ii vor prim-ministru.

Romanul Mihai Gane, cel mai citit poet din Spania: peste 100.000 de carti vandute

Originar din comuna argeseana Leresti, tanarul Mihai Gane este unul dintre cei mai bine vanduti autori de poezie romani. in Spania, cele trei volume ale sale au fost bestselleruri, insa pentru publicul din tara natala este inca necunoscut.

Disney anunta 10 noi filme din seria Star Wars si 10 din seria Marvel

Disney, unul dintre cei mai mari producatori globali de filme si productii de entertainment, a anuntat vineri planul pentru viitorul deceniu: va lansa 10 noi productii din seria Star Wars si 10 din seria Marvel, anunta BBC.

Femeile din viata lui Dani Otil cu cine s-a iubit inainte sa se hotarasca sa se insoare

Dani Otil este unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune de la noi. Acesta a avut nenumarate relatii pana acum, insa relatia pe care o are in prezent, pare a fi marea sa dragoste, pe Gabriela Prisacariu. Iata care sunt femeile din viata lui Dani Otil. Femeile din viata lui Dani Otil Dani Otil .

Dan Negru, acuzat de rasism pe nedrept. Cea mai stupida situatie prin care a trecut vedeta Antena 1

Este unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune, insa de-a lungul carierei sale a avut parte si de momente mai putin placute. Dan Negru a povestit cum a fost acuzat de rasism pe nedrept. Asta-i, clar, cea mai stupida situatie prin care a trecut vreodata vedeta de la Antena 1. Cum a fost Dan .

Un analizor Real Time PCR, donat de compania Donalam in lupta cu pandemia

Combinatul siderurgic Donalam, unul dintre cei mai mari angajatori din judetul Calarasi, se implica in continuare in furnizarea echipamentelor medicale de maxima necesitate pentru gestionarea pandemiei in cadrul comunitatii.

Cine este Sebastian Coltescu, arbitrul UEFA acuzat de rasism. Ghinioane pe banda rulanta

Sebastian Constantin Coltescu 43 de ani) se afla in centrul unui scandal urias in fotbalul mondial. Acuzat de rasism, arbitrul roman este unul dintre cei mai bine cotati din Europa, alaturi de Ovidiu Hategan,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )