Libnet.ro
UNICEF

13:00

Unul dintre cei mai faimosi infractori cibernetici romani, CONDAMNAT in SUA

România Liberă România Liberă,
Unul dintre cei mai faimosi infractori cibernetici romani, CONDAMNAT in SUA

Hackerul roman Guccifer a fost condamnat la 52 de luni de inchisoare de catre o instanta federala americana din Alexandria, Virginia. continuă pe România Liberă

Unul dintre cei mai faimosi infractori cibernetici romani va fi CONDAMNAT in SUA

Hackerul roman Guccifer afla maine sentinta la acuzatia ca a spart e-milurile mai multor personalitati americane, de la membrii familiei Bush la fostii secretari de stat Colin Powell si Hillary Clinton.

il recunosti? Acum este unul dintre cei mai apreciati artisti romani - FOTO

Pe Alex Velea este greu sa nu il remarci. Are un look cu care iese din multime si o personalitate care il face sa se remarce in randul artistilor de la noi. Este unul dintre cei mai.

Unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, jefuit de 40 de milioane de euro

Compania Leoni Wiring Systems, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, a fost jefuita de 40 de milioane de euro. Totul s-a petrecut la sediul central din Romania de la Bistrita, un.

Islanda a ridicat gradul de alerta: cel mai mare vulcan din tara este pe punctul de a erupe

Islanda a ridicat gradul de alerta dupa ce unul dintre cei mai mari vulcani a fost lovit de cele mai mari cutremure din ultimii 39 de ani, scrie businessmagazin. ro. Doua cutremure de peste 4 grade pe scara Richter.

Casa negustorului Jean Steuerman, una dintre cele mai impresionante bijuterii de arhitectura din Galatiului interbelic

Jean Steuerman a fost unul dintre cei mai bogati negustori ai orasului de la Dunare. in perioada interbelica, acesta a construit o frumoasa casa in stil neoromanesc, cu sapte camere mari, care astazi poate fi vazuta in curtea Liceului Tehnologic Simion Mehedinti Galati.

Casa negustorului Jean Steuerman, una dintre cele mai impresionante bijuterii de arhitectura din Galatiul interbelic

Jean Steuerman a fost unul dintre cei mai bogati negustori ai orasului de la Dunare. in perioada interbelica, acesta a construit o frumoasa casa in stil neoromanesc, cu sapte camere mari, care astazi poate fi vazuta in curtea Liceului Tehnologic Simion Mehedinti Galati.

Unul dintre modelele de la Victorias Secret a explodat, dupa ce a fost fotografiata topless (FOTO)

Unul dintre modelele de la Victorias Secret, Sara Sampaio, a fost fotografiata in timp ce facea topless, la bordul unui yaht de lux, din Saint Tropez, unde era impreuna cu prietenul ei, omul de.

Unul dintre supravietuitorii de la Colectiv, audiat la DNA, s-a constituit parte civila in dosar

Marian Leusteanu, unul dintre supravietuitorii tragediei de la Colectiv, a fost audiat luni de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si s-a constituit parte civila in dosar.

POZA ZILEI. Una dintre cele mai vechi fiesta din Spania

Calareti spanioli cu prajini mana o turma de tauri de lupta de la ferma Condessa del Sobral spre orasul Castilla y Leon, unde va avea loc Fiesta de Cuellar, una dintre cele mai vechi fiesta din Spania, datand din anul 1499.

Ziua Limbii Romane, una dintre cele mai prestigioase manifestari identitare

Ziua Limbii Romane reprezinta una dintre cele mai prestigioase manifestari identitare a comunitatilor romanesti, o platforma spirituala de promovare a valorilor nationale, la nivel global, informeaza Partidul National Liberal PNL), prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )