Libnet.ro
UNICEF

10:01

E unul dintre cei mai fericiti salariati din tara noastra. Cine primeste de la stat trei salarii si o pensie

Antena3 Antena3,
E unul dintre cei mai fericiti salariati din tara noastra. Cine primeste de la stat trei salarii si o pensie

Un bugetar se poate considera unul dintre cei mai fericiti salariati din tara noastra. Gelu Stan din Galati primeste de la stat trei salarii si o pensie. Adica peste 260. 000 de lei pe an, dupa cum reiese. continuă pe Antena3

Numire surpriza. Unul dintre cei mai apropiati oameni ai lui Sorin Grindeanu la Guvern, noul prefect de Timis

Desi de-a lungul timpului au fost vehiculate mai multe nume din interiorul PSD, premierul Mihai Tudose a numit-o, miercuri, in functie pe Eva Andreas, cea care a fost sefa de cabinet a lui Sorin Grindeanu,.

Unul dintre cei mai importanti dirijori care participa la Festivalul George Enescu: M-am uitat pe programul editiei de anul acesta si este impresionant |INTERVIU

Lawrence Foster este foarte apropiat de Romania si de opera lui George Enescu. Parintii sai au emigrat din Iasi, in anii 1930, iar dirijorul a revenit pentru prima data in tara familiei sale in 1967. in 1998, a fost director artistic al Festivalului George Enescu. Dirijorul a povestit, intr-un interviu pentru Romania libera, cum a descoperit muzica, cine i-au fost profesorii si maestrii care i-au influentat cariera si care a fost contributia sa la dezvoltarea Festivalului George Enescu.

Cum arata unul dintre cele mai frumoase hoteluri din lume. E construit intr-o cariera de piatra, are propriul lac, cascade si o padure in loc de acoperis GALERIE FOTO si VIDEO

Shanghai Tianmashan Pit Hotel, cunoscut ca Shimao Wonderland Intercontinental Hotel sau Shimao Quarry Hotel, este cel mai nou hotel de lux care va fi inaugurat in Shanghai, China. Hotelul de cinci stele este.

Cum si-a crescut exporturile unul dintre cei mai mari angajatori ai Iasiului si ce planuri de extindere are compania

Singurul producator de medicamente detinut de stat a inregistrat, in primul semestru, profit in crestere cu 17% fata de perioada similara a anului trecut. Vanzarile au crescut spectaculos in Asia si tari din estul Europei.

Atentate Spania. Unul dintre teroristi a marturisit ca pregateau un atac de mare amploare

Unul dintre cei patru suspecti inca in viata ai atentatelor din Catalonia, Mohamed Houli Chemla, a recunoscut marti in fata unui judecator ca celula din care facea parte pregatea un atentat de.

Ati fost ministrul Culturii la Mineriada din 90 si n-ati avut crampe etice si remuscari morale. Kelemen Hunos ii raspunde DUT lui Andrei Plesu

Academicienii romani au sarit la gatul lui Kelemen Hunor, dupa ce liderul UDMR a declarat ca etnicii maghiari nu vor sarbatori, in 2018, centenarul Marii Uniri. Unul dintre cei mai ve.

Ati fost ministrul Culturii la Mineriada din 90 si n-ati avut crampe etice si remuscari morale. Kelemen Hunos ii raspunde DUR lui Andrei Plesu

Academicienii romani au sarit la gatul lui Kelemen Hunor, dupa ce liderul UDMR a declarat ca etnicii maghiari nu vor sarbatori, in 2018, centenarul Marii Uniri. Unul dintre cei mai ve.

Doliu in invatamant: S-a stins cel mai iubit profesor - E greu sa vorbesti despre el la trecut(FOTO)

Baia Mare este in doliu. Unul dintre cei mai indragiti profesori din oras a murit la doar 57 de ani. Mircea Carausan, director al Colegiului Tehnic Transilvania, s-a stins din viata duminica, 20.

Povestea Sofiei Saravda, cea mai bogata femeie din lume

Sofia Saravda este una dintre cele mai bogate femei din lume. Mic dejun la Empire State Building, sedinta foto la Hollywood, plaja in Dubai, plimbari pe elefant in Africa, cateva dintre lucrurile.

O noua fabrica de cablaje auto va fi deschisa in Gorj. Compania a inceput sa caute personal

Unul dintre cei mai mari producatori din domeniul automotive din Romania, compania Leoni, a anuntat ca va deschide o fabrica de cablaje in judetul Gorj. in municipiul Targu Jiu, pe platforma Rostramo functioneaza, deja, fabrica de cablaje a companiei japoneze Sumitomo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )