Libnet.ro
UNICEF

12:45

Unul dintre cei mai importanti acuarelisti romani expune, de miercuri, la Muzeul de Arta Vizuala din Galati

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai importanti acuarelisti romani expune, de miercuri, la Muzeul de Arta Vizuala din Galati

Corneliu Dragan-Targoviste este membru al Societatii de Acuarela din Birmingham Marea Britanie) si si-a expus pana acum lucrarile in nu mai putin de 16 tari. continuă pe Adevărul

Lucrare monumentala, de cinci tone, modelata in cinstea Transfagarasanului. A fost realizata de unul dintre cei mai mari specialisti romani in metaloplastie

La 79 de ani, Constantin Samoila are o poveste de viata fascinanta: de peste 45 de ani face opere de arta in metaloplastie, iar recent a terminat o lucrare monumentala dedicata Transfagarasanului. Constantin Samoila a donat cele mai multe creatii, a realizat lucrari inclusiv pentru familia Ceausescu, picteaza si icoane, a publicat noua carti si face parte dintr-unul dintre cele mai importante coruri din tara.

Inna colaboreaza cu unul dintre cei mai importanti DJ ai momentului: romanca a cantat noua piesa, Fade Away, in premiera, in Olanda VIDEO

Cantareata Inna isi face din nou vocea auzita peste hotare, de data aceasta prin colaborarea cu DJ-ul olandez Sam Feldt si grupul LushSimon, pentru piesa Fade Away.

Nunta in PSD. S-a casatorit unul dintre cei mai de succes tineri social-democrati

Presedintele TSD Bistrita, Bogdan Ivan, s-a casatorit in week-endul care tocmai s-a incheiat cu o tanara puternic implicata in activitatile de partid, potrivit.

Caru' cu vedete: Imaginea care a socat Instagramul. Si-a aratat partile intime internautilor; Gabriela Cristea, asa cum nu o vezi la TV; Mihaela Radulescu il vrea la ea la cina pe unul dintre cei mai sexy actori

Loredana: Vreau sa-l aduc pe Dalai Lama in Romania. Solista Loredana Groza le-a povestit fanilor virtuali despre vizita pe care i-a facut-o recent lui. S-a lepadat de amanta si a cam prins burtica. Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo au fost la un pas de divort dupa ce.

Accident grav in Valcea: Unul dintre cei patru raniti a murit

Update: Una dintre victimele accidentului rutier produs duminica dupa amiaza, pe DN67, la Cazanesti, in judetul Valcea, a decedat, iar un copil de trei ani, politraumatizat, a fost transportat de un.

FOTO VIDEO Aurel Vlaicu a deschis mitingul aviatic de la Focsani. Mii de oameni i-au vazut la lucru pe cei mai buni piloti romani

Mitingul aviatic a avut loc pe Aerodromul din Focsani, iar cei care au asistat la eveniment au avut parte de un spectacol pe cinste.

Gigantul LafargeHolcim produce in Romania un material de constructii care ar putea revolutiona industria de profil: Costurile cu forta de munca si lipsa specialistilor cer o continua optimizare a business-ului

Grupul LafargeHolcim, unul dintre cei mai importanti producatori de ciment, betoane si agregate la nivel global, a inceput sa produca ini Romania, in prima parte a acestui an, o solutie care ar putea revolutiona domeniul constructiilor de orice fel.

O noua investitie importanta la Ciugud: 3 milioane de euro intr-o fabrica de produse alimentare

Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Alba investeste 3 milioane de euro in zona industriala Drambar din comuna Ciugud. Levente Bara, fostul prorpeitar al companiei Supremia Grup, a concesionat 1 hectar de teren de la Primaria Ciugud si va construi o fabrica cu obiect de activitate in industria alimentara.

Profetia parintelui Argatu: Jumatate de Bucuresti, sub daramaturi, pustiu si gol

Parintele Argatu, unul dintre cei mai importanti duhovnici ai ortodoxiei, a facut cateva profetii despre vremurile pe care le vom trai, vazand lucruri ingrozitoare in viitor, potrivit.

O LEGENDA a baschetului a incetat din viata: O data in secol se naste un asa sportiv!

Mihai Nedeff, unul dintre cei mai valorosi baschetbalisti romani din toate timpurile, a incetat din viata, sambata, la varsta de 85 de ani, anunta Federatia Romana de Baschet pe si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )