Libnet.ro
UNICEF

18:15

Unul dintre cei mai periculosi detinuti a ajuns intr-o SCOALA din Deva: STOP violentei

B1 B1,
Unul dintre cei mai periculosi detinuti a ajuns intr-o SCOALA din Deva: STOP violentei

Unul dintre cei mai periculosi detinuti le-a povestit elevilor de la Colegiul Tehnic Transilvania Deva de ce au ajuns in inchisoare si cum se desfasoara viata dupa gratii. in cadrul proiectului Stop V. continuă pe B1

Unul dintre cei mai periculosi detinuti le-a povestit elevilor despre viata in inchisoare. La inceput nu am realizat raul si tot ce s-a intamplat

Opt detinuti din Penitenciarul Deva, intre care s-a numarat si Serghei Gorbunov, le-au povestit miercuri elevilor de la Colegiul Tehnic Transilvania Deva de ce au ajuns in inchisoare, cum se desfasoara.

Kelemen Hunor, anunt CUMPLIT pentru PSD: UDMR il sustine la sefia Comisiei Europene pe Manfred Weber, unul dintre cei mai acerbi critici ai puterii de la Bucuresti

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce il sustine pe Manfred Weber ca principal candidat la presedintia Comisiei Europene, la congresul PPE care va avea loc luna viitoare la.

il mai stiti pe State Potcovaru din Inima de tigan? Iata ce face si cum arata acum marele actor Gheorghe Visu

Este unul dintre cei mai mari actori pe care i-a dat vreodata Romania, in vara acestui an a implinit 67 de ani, a jucat in nenumarate filme si piese de teatru, insa foarte multe persoane il stiu datorita.

Asa faci cei mai buni cartofi prajiti

Cei mai buni cartofi prajiti sunt cei care sunt trecuti de doua ori prin tratamentul termic. Prima data trebuie prajiti la temperatura mica, apoi scosi si pusi pe un servet de hartie ca sa se absorba tot.

Cei mai bogati beauty-influenceri din lume. Castiga o avere de pe Instagram si YouTube!

Forbes a realizat un top al celor mai bine platiti influencers de beauty din lume. De la vloggeri la makeup artisti profesionali, toti au in comun iubirea pentru frumos si machiaj, iar pasiunea le-a adus notorietate in lumea intreaga.

Review George Butunoiu: Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu

DaDa e un restaurant destul de cunoscut al Bucurestiului, pentru designul si amenajarea lui, fara indoiala. E departe de centru, pe Matei Voievod, aproape de Mihai Bravu, la parterul unei cladiri noi, si ea cu o arhitectura care iese in evidenta, mai.

Pamela Anderson a ajuns in carje la 51 de ani! Ce s-a intamplat cu una dintre cele mai sexy femei din lume?

In vara acestui an a implinit 51 de ani, insa Pamela Anderson a avut grija sa le dovedeasca tuturor ca, pentru ea, varsta este doar o cifra. Vedeta se iubeste cu un fotbalist mult mai tanar decat ea,.

Angajatii romni obisnuiesc sa lucreze peste program. Cei mai muncitori: IT-istii, inginerii si cei din domeniul financiar. Ce i motiveaza

Programul incarcat, dorinta de a fi mai competitivi, dar si accesul la tehnologia care permite conectarea permanenta la sarcinile de serviciu ii fac pe aproape 70% dintre angajatii romani din sectorul privat sa lucreze si dupa terminarea orelor de lucru, la birou sau acasa, arata un sondaj efectuat de BestJobs.

O noua regula la Chefi la cutite: Cei mai talentati bucatari vor primi cutitul de...

Cel de-al saselea sezon al celui mai iubit cooking show, care va avea premiera in curand, le da ocazia chefilor sa lucreze la strategiile de joc inca din primul moment. Pe langa puterea amuletelor, pe care.

O noua REGULA la Chefi la cutite: Cei mai talentati bucatari vor primi CUTITUL de ...Nimeni NU SE ASTEPTA la ASA CEVA

Cel de-al saselea sezon al celui mai iubit cooking show, care va avea premiera in curand, le da ocazia chefilor sa lucreze la strategiile de joc inca din primul moment. Pe langa puterea amuletelor, pe care.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )