Libnet.ro
UNICEF

12:31

Unul dintre cei mai renumiti doctori din Franta, decizie care a socat societatea: Nu va mai face avorturi desi conduce uniunea ginecologilor-obstreticieni

B1 B1,
Unul dintre cei mai renumiti doctori din Franta, decizie care a socat societatea: Nu va mai face avorturi desi conduce uniunea ginecologilor-obstreticieni

Presedintele Uniunii Nationale de Ginecologie-Obstetrica din Franta refuza sa mai faca operatii de avort! Decizia anuntata intr-un interviu pentru Quotidien a produs reactii multiple, iar organizatia pe ca. continuă pe B1

GEST INCREDIBIL al unuia dintre cei mai temuti interlopi: A intervenit cand o tanara ameninta ca se sinucide

Unul dintre cei mai temuti intrelopi din Bucuresti a intervenit pe strada, dupa ce a vazut o femeie care intentiona sa-si ia viata. Ciprian Pian, unul dintre fiii legendei lumii interlope Nicolae Duduianu,.

Biografia mai putin cunoscuta a unui criminal de razboi. Unul dintre cei mai importanti lideri nazisti era inhibat de femei, dar pasionat de gradinarit

Heinrich Himmler a fost unul dintre cei mai puternici lideri nazisti. A fost o adevarata eminenta cenusie a extremismului german din cel de-al doilea razboi mondial, fiind fondatorul lagarelor de exterminare dar si seful trupelor fanatice ale nazismului - SS, dar si al cumplitului Gestapo. Acest criminal de razboi a avut insa pasiuni si preocupari la care putini s-ar fi asteptat.

Romanii, cei mai mari fumatori din UE

Romania si Bulgaria au cel mai mare numar de fumatori, raportat la numarul populatiei, in timp de Suedia are cea mai redusa rata din Europa privind numarul fumatorilor, a declarat Head of Programmes la Adam Smith Institute, Daniel Pryor, in cadrul unei dezbateri de specialitate ce a avut loc la Londra.

Radu Georgescu, Gecad Ventures: Esecul, unul dintre cele mai bune lucruri care i se pot intampla unui antreprenor

Cladirea unei afaceri de succes necesita multa munca, ambitie si constientizarea faptului ca acest voiaj este plin de provocari, multe dintre ele total neasteptate. Despre cateva dintre ingredientele unei retete de succes a vorbit Radu.

Victor Ponta, refuzat de doi dintre cei mai buni prieteni pe care i-a chemat in Pro Romania: Sunt mai putin curajosi

Prezent la Timisoara, unde s-a intalnit cu mai multi primari PSD carora le-a cerut sa il ajute fara sa plece din PSD, fostul premier Victor Ponta a declarat ca a incercat sa ii atraga alaturi de el si pe doi dintre cei mai buni prieteni ai sai: fostul premier Sorin Grindeanu si senatorul PSD, Eugen Dogariu.

Romanii, cei mai mari fumatori din UE

Ecosistemul roman al start-up-urilor devine tot mai dinamic, dar extinderea este in continuare dificila, in contextul in care unele reglementari pot genera poveri neintentionate, dar disproportionate, a declarat, astazi, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm.

Gestul incredibil facut de un interlop din clanul Duduianu fata de o tanara care ameninta ca se sinucide!

Unul dintre cei mai temuti intrelopi din Bucuresti a intervenit pe strada, dupa ce a vazut o femeie care intentiona sa-si ia viata. Citeste continuarea.

BOMBA printre interlopi! Costel Corduneanu, ofertat de MAFIA din Rusia sa devina hot in lege. Ce reguli DRACONICE trebuia sa accepte el

Costel Corduneanu, unul dintre cei mai influenti interlopi din tara noastra, ar fi fost ofertat de mafia rusa! El ar fi povestit prietenilor sai ca, la un moment dat, pe fondul reputatiei sale de sef, ar fi fo.

Medicover a finalizat procesul de achizitie a spitalului Pelican din Oradea

Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Romania, a finalizat procesul de achizitie a spitalului Pelican din Oradea. In urma aprobarii primite din partea Consiliului Concurentei pentru aceasta tranzactie, Medicover.

Lady Gaga a izbucnit in plans cand a fost aplaudata in picioare pentru rolul din A Star Is Born, considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului VIDEO

Lady Gaga 32 de ani) si Bradley Cooper 43 de ani) au uimit cu interpretarile avute in A Star Is Born, pe care criticii il considera unul dintre cele mai bune filme ale anului. Prezenta la Festivalul International de Film din Toronto TIFF), cantareata a fost emotionata pana la lacrimi in momentul in care publicul s-a ridicat in picioare pentru a o aplauda.

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )