Libnet.ro
UNICEF

22:15

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew

Playtech Playtech,
Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew

Incepand din aceasta saptamana, multumita Google Maps, Salina Turda poate fi vizitata virtual de catre oricine din lume, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Salina Turda a devenit unul dintre simbolurile Romaniei: un obiectiv turistic foarte popular, vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international ca una dintre cele mai [] Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Google a pus pe Street View unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din Romania: salina Turda

Google a pus pe Street View unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din Romania: salina de la Turda care a fost in ultimii ani inclusa de publicatiile internationale in topul celor mai frumoase saline din lume. La Turda, sarea se exploateaza inca de pe vremea romanilor, dar salina a avut apogeul intre secolele XVII - XIX. Google va continua sa puna pe Street View si alte atractii turistice, iar printre putinele locuri frumoase pe care Google a vrut sa le puna pe Street View, dar nu i s-a dat voie sa colecteze material foto, se numara complexul Constantin Brancusi din Targu Jiu.

Sase dintre cele mai frumoase locuri abandonate de pe Pamant

Din cauza diferitelor evenimente care au avut loc pe parcurs, cele sase locuri de mai jos au fost abandonate, unele dintre ele devenind atractii turistice. Desi in unele cazuri ar parea greu de crezut, locurile prezentate in imaginile de mai jos au fost la un moment dat complet abandonate de catre oameni. Trecerea timpului, insa, [] Sase dintre cele mai frumoase locuri abandonate de pe Pamant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din Europa se deschide la Rasnov

Dino Parc Rasnov, unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din sud-estul Europei, care se va intinde pe o suprafata totala de 1,4 hectare si va gazdui 45 de dinozauri in marime naturala, atestati stiintific, se deschide vineri. Casute in arbori, un cinematograf, tiroliene si multe alte surprize completeaza traseul spectaculos care urmeaza evolutia istorica a dinozaurilor, informeaza un comunicat al investitorilor.

Una dintre cele mai inovatoare companii din lume face angajari la Brasov

Compania americana Cerner Corporation a deschis anul acesta primul sau birou din Romania la Brasov, in urma achizitiei, anul trecut, a diviziei de Healthcare IT a nemtilor de la Siemens, in cadrul unei tranzactii cifrate la 1,3 miliarde de dolari.

VIDEO Un bibliotecar a gasit scenariul original Star Wars care desluseste una dintre cele mai discutate scene din film

Lucrand la proiectul de arhivare digitala a colectiilor stiintifico-fantastice detinute de Biblioteca Universitatii New Brunswick din Canada, un angajat a descoperit scenariul original Star Wars si a ajutat la deslusirea celei mai disputate scene din film, conform businessinsider. com.

TOP 200. Companiile cu cele mai mari profituri din Romania

Companiile din Romania cu cele mai mari profituri primele 200 din top ) au avut anul trecut un profit net in valoare de 24,9 miliarde de lei 5,61 miliarde de euro), mai putin cu 1,1 miliarde de lei 250 de milioane de euro) fata de 2013, conform.

Rochii de mireasa. Cele mai frumoase modele purtate de vedetele noastre

Fie ca vorbim despre Anda Adam, Alina Sorescu, Anca Lungu, Brigitte Sfat sau Monica Gabor, iata cele mai frumoase modele de rochii de mireasa purtate de vedetele noastre! .

DD Research: Cel mai ridicat IQ din Romania la nivelul elevilor, in Moldova [INFOGRAFIC]

35,4% dintre tinerii elevi romani sunt intreprinzatori in timp ce doar 8,5% au un profil realist, conform unui studiu al DD Research realizat cu sprijinul Samsung si eJobs . Studiul se bazeaza pe testul Holland, unul dintre cele mai eficiente.

Noua generatie! Ei se lupta pentru titlul Cel mai bun hairstylist din Romania!

Concursul Cel mai bun hairstylist din Romania se apropie de final. Zece hairstylisti talentati au fost alesi de juriul de specialitate si s-au calificat in finala, iar unul dintre ei va castiga marele titlu, dar si un premiu consistent, in valoare de 3000 de euro.

Edilul Gheorghe Nichita a apelat la unul dintre cei mai buni detectivi particulari pentru a-si spoina amanta: S-au cerut lucruri despre moralitatea ei (VIDEO)

Primarul de Iasi, Gheorghe Nichita, a apelat la unul dintre cei mai tari detectivi particulari din zona Moldovei pentru a-si spiona amanta. Si asta pentru ca agentii de la Politia Locala nu erau capabili sa o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )