Libnet.ro
UNICEF

21:30

Unul dintre cele mai mari concursuri de Cosplay din tara va avea loc in cadrul turneului DreamHack 2014 in aprilie la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cele mai mari concursuri de Cosplay din tara va avea loc in cadrul turneului DreamHack 2014 in aprilie la Bucuresti

Organizatorii DreamHack 2014, cel mai mare turneu de jocuri pe calculator organizat in Romania, anunta sustinerea unui curs oficial de Cosplay , la editia din acest an al turneului ce va avea loc intre 26 si 27 aprilie. Organizatorii anunta un numar mare de participanti inscrisi, din tara si strainatate, si informeaza ca cel care va castiga mare premiu va reprezenta Romania la Paris pe pe cea mai mare scena de cosplay din Europa, la festivalul Japan Expo. continuă pe Hotnews

Una dintre cele mai mari banci din Rusia vrea sa cumpere Banca de Economii

Vnesekonombank, una dintre cele mai mari institutii financiare din Rusia este interesata in procurarea unui pachet de circa 25% de actiuni de la fosta banca a statului, Banca de Economii, anunta publicatia rusa Kommersant.

Salariul net, in declin. Sectoarele cu cele mai mari scaderi

Castigul salarial mediu net a scazut in ianuarie cu 7,7% 135 lei) fata de luna anterioara, la 1. 625 lei, ca urmare a primelor acordate in decembrie, dar si incasarilor mici sau angajarilor pe bani mai putini, cele mai mari reduceri inregistrandu-se in.

Rezultate Simulari Evaluarea Nationala 2014 Topul judetelor cu cele mai mari note la simulare

Clasamentul judetelor dupa media la simularea Evaluarii Nationale 2014 este deschis de municipiul Bucuresti, care a inregistrat cea mai mare 'promovabilitate': 64,2% dintre elevii de clasa a VIII-a din Capitala au avut medii peste 5 la simulari. Urmeaza Braila, Cluj, Galati, Alba si Suceava unde peste 55% dintre elevi au avut medii de trecere. La polul opus, cele mai slabe rezultate s-au inregistrat in Calarasi - 'promovabilitate' de 34,2%, Caras-Severin, Tulcea, Botosani si Arad. Ministerul Educatiei a publicat rezultatele de la simularea Evalurii Nationale. Vezi in articol clasamentul judetelor dupa media la simulare, clasamentul judetelor dupa media la Limba romana, Matematica si Limba materna.

Compact canta pe 7 martie la Club Live din Bucuresti

Sprint Media te invita pe 7 martie la Club Live din Bucuresti la un concert extraordinar cu unul dintre cele mai mari nume ale muzicii romanesti: trupa Compact! Infiintata in 1977 la Cluj-Napoca, adica de mai bine de 35 de ani, COMPACT si-a castigat in lumina reflectoarelor, pe scena, statutul de trupa emblema a rockului romanesc! In 1980 dupa doar 3 ani de activitate, castiga marele premiu la festivalul Perpetuum Vox Transilvaniae, exact in momentul cand Paul Ciuci se alatura trupei. La nici doi ani castiga Marele Premiu al Festivalului Rock de la Costinesti, un eveniment etalon al acelor vremuri.

Tribunalul Iasi judeca un nou termen in cazul falimentului Solventul Timisoara. Acesta a inceput in 1998, si este unul dintre cele mai lungi din Romania

Tribunalul Iasi va avea miercuri cel de-al 62-lea termen in dosarul preluat in 2007 privind falimentul companiei Solventul Timisoara, care a intrat in procedura de insolventa in 1998 si in procedura falimentului din 15 martie 2003, fiind unul dintre cele mai lungi dosare de insolventa din Romania, scrie Mediafax.

Rusia da starul celor mai mari manevre de aparare antiaeriana din vestul tarii

Federatia Rusa a inceput joi cele mai complexe exercitii de aparare antiaeriana din vestul tarii, la granita cu Europa, au transmis agentiile ruse de presa, citate de agentia Agerpres. Pentru prima data in istoria sa, Rusia a reunit in acelasi loc poligonul Kapustin Iar Astrahan), toate fortele sale terestre de aparare antiaeriana din Districtul Militar de Vest si detasamente ale Flotei Nordului, a informat agentia ITAR-TASS.

Rusia da startul celor mai mari manevre de aparare antiaeriana din vestul tarii

Federatia Rusa a inceput joi cele mai complexe exercitii de aparare antiaeriana din vestul tarii, la granita cu Europa, au transmis agentiile ruse de presa, citate de agentia Agerpres. Pentru prima data in istoria sa, Rusia a reunit in acelasi loc poligonul Kapustin Iar Astrahan), toate fortele sale terestre de aparare antiaeriana din Districtul Militar de Vest si detasamente ale Flotei Nordului, a informat agentia ITAR-TASS.

Tara cu cele mai mari IMPOZITE se confrunta cu o situatie incredibila. Cetatenii considera ca taxele sunt prea MICI

Suedezii considera ca taxele platite statului au scazut prea mult in ultimii ani, cu impact asupra unor servicii, precum educatia, iar nemultumirea populatiei afecteaza sansele in alegeri ale partidului .

Unul dintre cei mai apreciati tineri designeri romani: Traiesc jumatate in realitate si jumatate in fantezie

Dragele mele doamne si domnisoare, stim deja ca luna martie este luna noastra. Oricine, orice ar zice sau oricat de mult ar incerca domnii sa se eschiveze, nu exista drept de veto. Asa ca m-am gandit ca in.

Explozie intr-un bloc de Medgidia. Unul dintre raniti are arsuri pe 89% din suprafata corpului..

Un barbat ranit in explozia de la Medgidia are arsuri pe 98% din suprafata corpului, prognosticul in cazul lui fiind extrem de rezervat, iar doua femei au arsuri pe 35 la suta din corp, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Spitalului de Arsi din Capitala, Adrian Stanculea. Barbatul este in stare foarte grava, cu arsura severa pe 98 la suta din suprafata corpului. In cazul lui, prognosticul este extrem de rezervat. Odata cu el au fost aduse si doua femei, una mai varsta, se pare .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )