Libnet.ro
UNICEF

13:45

Unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Silicon Valley vine in Europa. O romanca ar putea conduce sucursala europeana

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Silicon Valley vine in Europa. O romanca ar putea conduce sucursala europeana

Sequoia Capital, este un fond de investitii de tip venture capital, din Silicon Valley, cunoscut pentru investitiile sale in Google, Apple, PayPal, Dropbox, LinkedIn, Eventbrite, Airbnb, Stripe, WhatsApp, dar si in unicornul romanesc UiPath, deschide un birou la Londra, care se vehiculeaza ca ar putea fi condus de o romanca, scrie sifted. eu. continuă pe Hotnews

Cele mai mari controverse lansate de Dana Budeanu

Aproape fiecare postare a Danei Budeanu din mediul online starneste controverse. De la postarea ce a dus la incetarea colaborarii sale cu Pro Tv si pana la a-i numi pe barbati fatalai, iata cateva dintre cele mai mari controverse lansate vreodata de Dana Budeanu! .

FIS Children Trophy si FIS SES 2020, cele mai mari competitii de schi alpin din Romania

Peste o suta de schiori din intreaga lume vor participa la doua dintre cele mai mari competitii de schi alpin organziate la noi in tara. Este vorba despre FIS Children Trophy si FIS SES 2020 Race - doua curse inscrise in caldendarul oficial al Federatiei Internationale de Schi FIS).

Unul dintre cei mai apropiati oameni ai lui Dragnea pleaca din PSD. Mircea Draghici era in partid de peste 20 de ani

Mircea Draghici, unul dintre cei mai apropiati oameni ai lui Dragnea, a anuntat, astazi, ca si-a dat demisia din PSD.

Scandalul de spionaj din Elvetia se lasa cu demisii la varful uneia dintre cele mai mari banci

Directorul executiv al Credit Suisse, Tidjane Thiam, a demisionat, pe fondul presiunilor investitorilor in urma unui scandal de spionaj, cercetat de autoritatile de reglementare elvetiene, anunta Reuters.

SUPLIMENT WELLNESS Piata wellness va deveni una dintre cele mai importante ramuri ale economiei globale

Interviu cu Cosmin Ciric, Wellness Manager Therme) Reporter: Cum si cat a crescut Therme de la lansare si pana in prezent? Cosmin Ciric: in cei 4 ani de la lansare, Therme Bucuresti a avut parte de multiple extinderi si noi facilitati. Cu o investitie initiala de circa 50 de milioane de euro, complexul Therme Bucuresti a beneficiat de investitii constante pe parcurs, depasind in prezent peste 100 de milioane de euro. inca din primul an de functionare am extins toate cele 3 zone Therme cu terase, piscine exterioare si restaurante.

Dan Barna afirma ca USR si PLUS sustin candidatul care are cele mai mari sanse sa o trimita pe Gabriela Firea acasa

Intrebat pe cine prefera dintre cei doi candidati, Nicusor Dan si Vlad Voiculescu, liderul USR Dan Barna a afirmat ca il sustine pe cel care are sprijinul bucurestenilor. El a precizat ca daca vor fi doi sau trei candidati din zona de dreapta, atunci Gabriela Firea va castiga din nou alegerile.

Legendarul Pele trece printr-o depresie severa. Unul dintre cei mai buni fotbalisti din toate timpurile, marcat de probleme de sanatate: Este foarte retras, singur (VIDEO)

Legendarul fotbalist brazilian Pele, care va implini 80 de ani pe 23 octombrie, se afla intr-o stare depresiva din cauza problemelor de sanatate cu care e confrunta, a dezvalui fiul sau Edinho, intr-un.

Domeniile cu cele mai mari salarii nete vs angajatii cel mai prost platiti DOCUMENT

Castigul salarial mediu nominal net a fost 3. 340 lei, in decembrie 2019, in crestere fata de luna precedenta cu 161 lei +5,1%), potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica INS).

Olimpicul roman de la Oxford considerat unul dintre cei mai buni matematicieni. Ma ajuta mai mult sa fiu acolo decat in tara

Botosaneanul Cezar Trisca Vicol, unul dintre putinii elevi romani care au ajuns studenti la Oxford, are un palmares de invidiat la olimpiadele scolaresi este unul dintre cei mai talentati tineri matematicieni din tara.

Omul de afaceri Radu Georgescu devine partener intr-o platforma de strangere de fonduri pentru startup-uri

Radu Georgescu, antreprenor in serie si fondatorul Gecad Ventures, devine partener si membru al boardului SeedBlink, una dintre cele mai mari platforme de Equity Crowdfunding din regiune. Cine sunt ceilalti membri ai boardului si cum functioneaza aceasta platforma de strangere de fonduri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )