Libnet.ro
UNICEF

06:45

Unul dintre cele mai mari staruri de cinema din India va intra in politica.Actorul Rajinikanth estecelebru pentru rolurile de bandit cu inima de aur

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai mari staruri de cinema din India va intra in politica.Actorul Rajinikanth estecelebru pentru rolurile de bandit cu inima de aur

Actorul Rajinikanth, unul dintre cele mai mari staruri de cinema din India, privit aproape ca un zeu in anumite parti ale tarii, si-a anuntat, duminica, planul de a intra in politica, scrie AFP. com. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania, condamnat pentru evaziune fiscala. Averea omului de afaceri Serghei Bunescu, sub sechestru

Omul de afaceri Serghei Bunescu din Husi, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata viticola din Romania, a fost condamnat joi, 28 decembrie, de Tribunalul Vaslui intr-un dosar de evaziune fiscala. Pentru recuperarea prejudiciului, judecatorii au instituit sechestru pe aproape 300 de hectare de cultura de vita de vie, 75 de hectare teren arabil si doua apartamente din Husi.

Pentru ce filme au platit romanii bilete la cinema in 2017: topul productiilor straine siromanesticu cele mai mari incasari

Furios si iute 8 a avut cele mai mari incasari in cinematografele din tara, mai mult de jumatate din suma de peste 13 milioane de lei fiind obtinuta in weekend-ul de debut, in timp ce Octav conduce in topul filmelor romanesti pentru care spectatorii au platit anul acesta bilet la cinema.

SONDAJ Va castiga Simona Halep, in 2018, unul dintre cele 4 turnee de Grand Slam?

Simonei Halep ii lipseste din palmares un turneu de Grand Slam. Aflata pe locul 1 in clasamentul oficial WTA la finalul acestui an, dupa o prestatie solida si constanta, Halep si-a anuntat pentru 2018 miza: unul dintre cele patru turnee majore Australian Open, Roland Garros, Wimbledon sau US Open). Participa, in articol, la sondajul HotNews. ro.

Cele mai mari investitii obtinute de startup-uri si firme romanesti, in 2017

Cele mai mari investitii in firmele mici si medii romanesti, in special cele din domeniul tehnologiei, au venit din partea unor fonduri de investitii straine. Dar, sunt cateva startup-uri care au reusit sa atraga sume importante de bani si din partea unor fonduri private romanesti sau antreprenori locali. Iata care au fost in acest an cele mai mari fiantari obitinute de firmele fondate de romani.

Topul televiziunilor care au primit cele mai mari amenzi de la CNA in 2017 si motivele: Romania TV, campioana

In 2017, posturile Romania TV, Realitatea TV si Kanal D au primit cele mai mari amenzi de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru derapajele televizate, anunta News. ro.

Romania TV si Realitatea TV, amendate cu cele mai mari sume - 387.500 de lei, respectiv 250.000 de lei in total

Romania TV, Realitatea TV si Kanal D ocupa primele trei locuri in topul televiziunilor care au fost amendate de Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu cele mai mari sume in anul 2017, sanctiunile lor insumand 387. 500 de ei, 250. 000 de lei, respectiv 210. 000 de lei.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. De unde vin denumirile unora dintre cele mai iubite preparate de Sarbatori

Ana Iorga a dezvaluit in rubrica Pe cuvant de joi de unde vin denumirile unora dintre cele mai iubite preparate de.

INFOGRAFIE Cele mai mari amenintari globale in 2018

Anul 2018 se anunta a fi unul dificil. Potrivit unor experti in politica externa, cel putin opt conflicte ar putea creste in intensitate, cele mai multe dintre acestea vizand si Statele Unite.

Cele mai mari amenintari globale in 2018 INFOGRAFIE

Anul 2018 se anunta a fi unul dificil. Potrivit unor experti in politica externa, cel putin opt conflicte ar putea creste in intensitate, cele mai multe dintre acestea vizand si Statele Unite.

Peste 270 de terenuri din patrimoniul Hunedoarei au fost vandute intr-un deceniu. Care au fost cele mai mari suprafete date de municipalitate

Peste 270 de terenuri au fost vandute de adminisratia locala din Hunedoara in ultimii 11 ani arata rapoartele primariei. Cele mai multe au fost vandute in anul 2006.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )