Libnet.ro
UNICEF

12:30

Unul dintre cele sapte filme pierdute Oswald a fost gasit n Japonia. Arhiva Disney a confirmat ca filmul este autentic

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cele sapte filme pierdute Oswald a fost gasit n Japonia. Arhiva Disney a confirmat ca filmul este autentic

Unul dintre cele mai vechi filme ale lui Walt Disney a fos Hotnews t descoperit in Japonia. Un istoric de anime a avut desenele animat vreme de 70 de ani inainte de a-si da seama ca este unul din sapte filme pierdute, scriu cei de la BBC. continuă pe Hotnews

Livia David, unul dintre initiatorii memoriului prin care se cere ca garzile medicilor sa fie recunoscute ca vechime n munca: Ce poate determina un ministru sa te cheme de la sute de kilometri si apoi sa nu te primeasca?

Livia David, medic la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova si unul dintre initiatorii memoriului semnat de peste 2. 000 de medici, in care se cere ca garzile medicilor sa fie recunoscute ca vechime in munca, a povestit, pe pagina sa de Facebook, cum ea si inca doua doctorite - Laura Zarafin si Cristiana Oprita - care au mers la Ministerul Sanatatii pentru a depune memoriul si aveau promisiunea ca vor fi primite de Sorina Pintea au asteptat in zadar la usa ministrului Sanatatii. Ce poate determina un ministru sa te cheme de la cateva sute de kilometri si apoi sa nu te mai primeasca? a scris Livia David.

Livia Davidescu, unul dintre initiatorii memoriului prin care se cere ca garzile medicilor sa fie recunoscute ca vechime n munca: Ce poate determina un ministru sa te cheme de la sute de kilometri si apoi sa nu te primeasca?

Livia Davidescu, medic la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova si unul dintre initiatorii memoriului semnat de peste 2. 000 de medici, in care se cere ca garzile medicilor sa fie recunoscute ca vechime in munca, a povestit, pe pagina sa de Facebook, cum ea si inca doua doctorite - Laura Zarafin si Cristiana Oprita - care au mers la Ministerul Sanatatii pentru a depune memoriul si aveau promisiunea ca vor fi primite de Sorina Pintea au asteptat in zadar la usa ministrului Sanatatii. Ce poate determina un ministru sa te cheme de la cateva sute de kilometri si apoi sa nu te mai primeasca? a scris Livia Davidescu.

Detalii despre unul dintre criminalii triplului asasinat din Calarasi. Cum se comporta fiul adoptiv al familiei

Criminalul care a comis teribilul triplu asasinat de la Calarasi ar fi fiul adoptiv al familiei, Alexandru Dan, unul dintre cei trei tineri suspecti retinuti deja de politie. Rudele victimelor din triplul.

Doliu in muzica: A murit una dintre cele mai iubite artiste

Babs Beverley, una dintre cele trei membre ale grupului muzical The Beverley Sisters a murit la varsta de 91 de ani. Babs, Teddie si Joy au format o trupa din 1944 si au avut multe hituri, printre care I.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,348 seconds )