Libnet.ro
UNICEF

14:45

Unul dintre initiatorii protestului anti - Covid este acuzat de fapte ilegale

România Liberă România Liberă,
Unul dintre initiatorii protestului anti - Covid este acuzat de fapte ilegale

Unul dintre initiatorii protestului anti - Covid, care s-a defasurat in Piata Victoriei, este acuzat. continuă pe România Liberă

Ce rezultate ar avea vaccinul rusesc anti-COVID: 300 de voluntari au fost deja vaccinati

Unul din sapte voluntari care au ales sa se vaccineze cu Sputnik V, vaccinul anti-covid dezvoltat de catre Rusia, manifesta dureri musculare si se simte slabit.

Pricopie: Din martie, sumele alocate universitatilor pentru masuri anti-COVID - aproximativ 25 de leipersoana

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a afirmat ca, din luna martie si pana in prezent, sumele alocate de Guvern universitatilor pentru masuri anti-COVID se ridica la aproximativ 25 de lei de persoana, insa cheltuielile efectuate in acest scop sunt mult mai mari, scrie Agerpres. Am inteles ca Guvernul Orban va lansa o schema de decontare in valoare de 10 milioane euro pentru achizitia de masti si dezinfectanti pentru universitati. Este foarte bine si astept mai multe detalii legate de aceasta initiativa, mai ales ca noul an universitar incepe in 10 zile. Pe de alta parte, insa, pana o sa vina acesti bani, cred ca este corect sa aducem aminte Guvernului Orban ca, din martie si pana azi, sumele alocate universitatilor pentru masuri anti-COVID-19 se ridica la aproximativ 25 de lei de persoana studenti, profesori, personal didactic auxiliar, personal nedidactic), a adaugat Pricopie, duminica pe Facebook.

Alexandru Rafila, semnal de alarma cu privire la restrictiile anti-Covid din scoli. Care este adevarul din spatele exploziei de cazuri cu coronavirus

Medicul Alexandru Rafila a explicat recent ce se intampla in scolile din Romania. in contextul pandemiei de COVID-19, reinceperea scolii s-a lasat cu multe tensiuni si restrictii, motiv de ingrijorare pentru parinti, bunici si cadre didactice. Copiii trebuie sa fie incurajati sa mearga la scoala Nu mai este nicio noutate faptul ca masca de protectie .

Sinovac incepe testarea vaccinului sau anti-covid pe copii si adolescenti

Compania farmaceutica chineza Sinovac Biotech a anuntat joi ca va incepe studii clinice pentru potentialul sau vaccin anti-Covid pe adolescenti si copii la sfarsitul lunii, dupa ce testarea pe adulti a dat rezultate pozitive, potrivit agentiei spaniole EFE, conform Hotnews. ro.

Europa schimba strategia anti-COVID: mai multe teste si mai putine restrictii

Agentia europeana pentru controlul raspandirii bolilor recomanda testarea pe scara larga in locul restrictiilor sanitare, intr-un moment in care noul coronavirus face ravagii in tarile din vestul si nordul Europei. Spania, Franta, Olanda sau Belgia se confrunta cu o crestere a numarului zilnic de infectari, context in care penuria de medicamente anti-COVID ar putea deveni o amenintare.

Basescu si-a facut testele cerute de Firea, anti-COVID si antidrog si o provoaca la o dezbatere in doi: Am alergat indata la laboratoare si in regim de urgenta

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Traian Basescu, si-a facut in regim de urgenta cele doua teste cerute de Gabriela Firea, anti-COVID si antidrog, iar ambele au iesit negative, motiv pentru care o invita pe Firea la o dezbatere in doi.

Donald Trump: SUA ar putea pune pe piata un vaccin anti-COVID-19 in octombrie

Un vaccin anti-COVID-19 ar putea incepe sa fie distribuit in Statele Unite ale Americii dupa mijlocul lunii octombrie, a declarat presedintele Donlald Trump, miercuri. Guvernul american spera capana la.

Unul dintre cei mai mari curieri internationali care fac transport si in Romania anunta o crestere semnificativa a tarifelor de anul viitor

DHL Express, unul dintre cele mai mari servicii de curierat international a anuntat vineri modificarea anuala a tarifelor, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2021, plus introducerea unui cost suplimentar pentru toate expedierile vamuibile dintre Marea Britanie si tarile Uniunii Europene, dupa Brexit. Care va fi cresterea medie a tarifelor in Romania, fata de tarifele stabilite pentru 2020.

Angajatii supermarketurilor, scuipati si injurati de clientii care nu respecta masurile anti-COVID-19 in Anglia

Unii dintre cei mai mari retaileri din Regatul Unit al Marii Britanii pun presiune pe prim-ministrul Boris Johnson sa inaspreasca legislatia, dupa ce incidentele dintre angajatii lor si clientii ce refuza sa respecte recomandarile privind pandemia de.

Cum vom putea produce in tara vaccinul anti-COVID si cand va fi disponibil

Nelu Tataru sustine ca primele doze de vaccin pentru COVID-19 vor ajunge in Romania la inceputul anului viitor, iar in prima parte a anului 2021 acesta va putea fi produs si la noi in tara. Toate acestea in timp ce numarul zilnic de infectari este extrem de mare, iar printre victime se numara si un copil de 9 ani care a ajuns la Terapie Intensiva in stare grava.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )