Libnet.ro
UNICEF

10:46

Unul dintre liderii organizatiei Camorra a fost prins in Romania

Antena3 Antena3,
Unul dintre liderii organizatiei Camorra a fost prins in Romania

Un italian de 65 de ani, considerat unul dintre liderii organizatiei Camorra, a fost prins de politistii romani in localitatea Frumusani din judetul Calarasi. Barbatul se afla lista celor mai periculosi. continuă pe Antena3

Unul dintre liderii gruparii Camorra, prins in judetul Calarasi

Unul dintre liderii celei mai temute organizatii infractionale din Italia a fost prins, vineri, de politisti in localitatea Frumusani din judetul Calarasi. Barbatul, care face parte din gruparea Camorra era.

Lider al organizatiei Camorra, prins la Calarasi

Un italian de 65 de ani, considerat unul dintre liderii organizatiei infractionale Camorra, a fost prins de politistii romani, vineri, in localitatea Frumusani din judetul Calarasi si va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare in vederea extradarii.

Lider al organizatiei Camorra, prins de politistii romani la Calarasi

Unul din liderii organizatiei Camorra, un italian de 65 de ani, a fost prins de politistii romani, vineri, in localitatea Frumusani, judetul Calarasi, si va fi prezentat instantei, cu propunerea de arestare in vederea extradarii, transmite Mediafax.

Liderul organizatiei Camorra prins in Calarasi a fost arestat pentru 14 zile

Liderul organizatiei Camorra prins vineri in judetul Calarasi a fost arestat pentru 14 zile, printr-o decizie luata sambata de Curtea de Apel Bucuresti, aceeasi instanta urmand sa judece, la 30 mai, propunerea de extradare a acestuia.

Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, recruteaza mineri din Gorj

Veste buna pentru cei care isi cauta un loc de munca si se pricep la minerit. Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, Carlos Slim, recruteaza mineri in Gorj. Afaceristul, care are o avere estimata la 69 de mi.

Mafiotul italian prins in Calarasi va fi extradat: Era dat in urmarire internationala pentru frauda (VIDEO)

Unul dintre liderii celei mai temute organizatii infractionale din Italia a fost arestat pentru urmatoarele 14 zile, dupa ce a fost prins de politisti in localitatea Frumusani din judetul Calarasi. Barbatul,.

Singurul medic legist din Roman, retinut pentru luare de mita. A fost prins in flagrant in timp ce lua spaga de 300 de lei

Doctorul Ioan Radu Maxim, seful Laboratorului de Medicina Legala Roman a fost retinut vineri, 16 mai, fiind acuzat de comiterea a 8 infractiuni de luare de mita.

Subiectele Zilei: Cine poate sa-l bata pe Victor Ponta in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale; De ce a fost surprinsa Romania inca o data de inundatii; Norocul lui Sebastian Ghita: Dosarul sau vechi de 12 ani este judecat de un magistrat care l-a

Dosarele ICE Dunarea. Fabrica de bani a lui Nicolae Ceausescu. Seful de la Dinamo i-a turnat pe generalii implicati in traficul de armament. Zece universitati din Romania, prezente intr-un top lansat de Uniunea Europeana. 10 universitati din Romania au intrat in noul clasament.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )