Libnet.ro
UNICEF

17:45

Unul dintre membrii formatiei britanice My Dying Bride isi va dona chitara pentru a ajuta victimele din Colectiv

Adevărul Adevărul,
Unul dintre membrii formatiei britanice My Dying Bride isi va dona chitara pentru a ajuta victimele din Colectiv

Andrew Craighan, membru al formatiei britanice My Dying Bride, isi va dona chitara pentru victimele din clubul Colectiv, dupa concertul pe care il va sustine, vineri, in cadrul Rockstadt Extreme Fest de la Cetatea Rasnov. continuă pe Adevărul

Rockstadt Extreme Fest 2016: Chitaristul trupei My Dying Bride isi va dona chitara pentru victimele din Colectiv

Andrew Craighan, membru al formatiei My Dying Bride, isi va dona chitara pentru victimele din Colectiv, dupa concertul pe care trupa il va sustine vineri seara, 12 august, in cea de-a doua zi de Rockstadt Extreme Fest, au anuntat organizatorii pe retelele de socializare. Evenimentul se desfasoara in acest sfarsit de saptamana la Cetatea Rasnov.

Unul dintre traficantii de arme din reportajul Sky News a fost retinut (VIDEO)

Unul dintre cei trei barbati vizati in dosarul deschis dupa reportajul Sky News a fost retinut, informeaza Mediafax. Au fost reaudiati toti inculpatii, iar fata de clientul meu, domnul Pantics.

Romanii care apar in reportajul Sky News, pusi sub urmarire penala; unul dintre ei a fost retinut

ACTUALIZARE 20:00 DIICOT a facut prima retinere in cazul reportajului Sky News Unul dintre cei trei suspecti romani care apar in reportajul Sky News, Attila Pantics, a fost retinut in aceasta seara pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT. *ACTUALIZARE 18:23 Surse: Procurorii iau in calcul sa extinda acuzatiile si asupra jurnalistilor de la Sky News *ACTUALIZARE 17:40 Dacian Ciolos despre reportajul Sky News: Este inadmisibil, nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi *ACTUALIZARE 17:20 CNA-ul britanic analizeaza 12 plangeri in cazul reportajului Sky News.

Am o urgenta nevoie sa respir singur. Silviu Ciocanelli, unul dintre ranitii din Colectiv, a revenit acasa

Dupa doua luni de coma si alte opt de tratament chinuitor, Silviu Ciocanelli, unul dintre ranitii din Colectiv s-a intors pentru prima data, dupa dezastru, acasa. Am o urgenta nevoie sa respir.

Cumnatul lui Cherif Kouachi, unul dintre atacatorii de la Charlie Hebdo, este retinut in Bulgaria. Ce spun autoritatile de la Sofia

O cerere de extradare in Franta a lui Mourad Hamyd, cumnatul lui Cherif Kouachi, unul dintre autorii atentatului din 2015 asupra redactiei publicatiei Charlie Hebdo, va fi examinata miercuri de un tribunal din Sofia.

Doliu in lumea sportului! Unul dintre cei mai cunoscuti piloti de curse a murit (VIDEO)

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati piloti de curse a murit la doar 27 de ani, , in urma unui accident survenit la cursele Belleville Midget Nationals, potrivit RTV. Bryan Clauson era celebru pentru.

Doliu in lumea sportului! Unul dintre cei mai cunoscuti piloti de curse a murit (VIDEO)

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati piloti de curse a murit la doar 27 de ani, , in urma unui accident survenit la cursele Belleville Midget Nationals, potrivit RTV. Bryan Clauson era celebru pentru.

Niciun medicament din lume nu vindeca vreo boala. Cristian Rachitan, unul dintre cei mai buni diagnosticieni din lume: Efectele negative sunt atat de mari, incat te tratezi de una si creezi alte doua boli

Unul dintre cei mai buni diagnosticieni din lume, medical naturopat de origine romana Cristian Rachitan a facut mai multe declaratii controversate cu ocazia unei vizite pe care a facut-o.

Armin van Buuren a multimit publicului de la UNTOLD in genunchi: Concertul a fost, din nou, unul dintre cele mai bune ale anului

DJ-ul olandez Armin van Buuren a povestit despre experienta UNTOLD, acesta fiind unul dintre artistii care a urcat pe scena de la Cluj, marturisindu-si atat incantarea, cat si credinta ca.

Statul Islamic isi mai revendica un atentat sangeros: 70 de morti in orasul pakistanez Quetta

Statul Islamic SI) a transmis ca atentatul comis luni in orasul pakistanez Quetta, soldat cu cel putin 70 de morti, a fost comis de unul dintre membrii sai, conform agentiei AMAQ, organ de propaganda al.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )