Libnet.ro
UNICEF

12:00

Unul dintre suspectii in cazul spionajului asupra Laurei Codruta Kovesi a reusit sa fuga din Romania, cu un taxi, pe la Giurgiu

B1 B1,
Unul dintre suspectii in cazul spionajului asupra Laurei Codruta Kovesi a reusit sa fuga din Romania, cu un taxi, pe la Giurgiu

Unul dintre suspectii urmariti pentru spionaj asupra Laurei Codruta Kovesi si a unor membri ai familiei sale a fugit de sub supraveghere si a trecut granita in Bulgaria, potrivit unor surse judiciare,. continuă pe B1

Un suspect in cazul spionajului asupra apropiatilor Laurei Codruta Kovesi a fugit din Romania

Unul dintre suspectii urmariti de autoritati pentru spionaj asupra Laurei Codruta Kovesi si a familiei sale a reusit sa fuga de sub supraveghere si sa treaca granita. Un alt suspect, arestat, a marturisit ca a fost platit cu 5. 000 de euro, scrie Euractiv. ro, care citeaza surse judiciare.

EurActiv: Unul dintre agentii Mossad care o spionau pe Laura Codruta Kovesi a fugit din tara

Unul dintre suspectii urmariti de autoritati pentru spionaj asupra Laurei Codruta Kovesi si a familiei sale a reusit sa fuga de sub supraveghere si sa treaca granita, scrie euractiv. ro. Este vorba despre.

Atentate la Paris: A fost ARESTAT Mohamed Abrini, unul dintre suspecti

Unul dintre suspectii atentatelor din 13 noiembrie de la Paris, Mohamed Abrini, a fost arestat vineri, a anuntat postul belgian de televiziune VRT, informeaza Reuters si cotidianul La Derniere Heure .

Atentate la Paris: Mohamed Abrini, unul dintre suspecti, a fost arestat

Mohamed Abrini, unul dintre suspectii atentatelor din 13 noiembrie de la Paris, a fost arestat vineri, a anuntat postul belgian de televiziune VRT, informeaza Reuters si cotidianul La Derniere Heure. Abrini, un.

Surse: Cei doi israelieni arestati pentru spionajul Laurei Codruta Kovesi nu au lucrat pentru Mossad

Se pare ca cei doi israelieni care se presupune ca ar fi spionat-o pe Laura Codruta Kovesi nu lucrau pentru Mossad. Potrivit Q Magazine, mai multe surse din comunitatea de informatii israeliana au declarat ca.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2085 seconds )