Libnet.ro
UNICEF

11:31

Unul dintre ucigasii lui Marian Cozma a fost eliberat cu patru ani mai repede si a dat petrecere. Petre Cozma: Cred ca el l-a omorat pe Marian

Adevărul Adevărul,
Unul dintre ucigasii lui Marian Cozma a fost eliberat cu patru ani mai repede si a dat petrecere. Petre Cozma: Cred ca el l-a omorat pe Marian

Sztojka Ivan, unul dintre cei condamnati pentru uciderea handbalistului roman Marian Cozma, a fost eliberat dupa doar cinci ani de inchisoare. continuă pe Adevărul

Criminalul care l-a omorat pe Marian Cozma a fost eliberat: Publicul larg nu a stiut, totul a fost tinut secret

Criminalul care l-a ucis pe Marian Cozma a fost eliberat in secret, cu patru ani inainte de termen! Sztojka Ivan a dat petrecere joia trecuta, pe 19 iulie, dupa ce a parasit, in secret, puscaria de la.

Ucigasul lui Marian Cozma a fost eliberat in secret! Sztojka a dat petrecere

Ucigasul baschetbalistului Marian Cozma a fost eliberat in secret, inainte de termen, in data de 19 iulie. Sztojka Ivan, bucuros ca a scapat cu patru ani mai repede de din puscaria de la Szombathely, a dat o p.

Tatal lui Marian Cozma a facut INFARCT cand a auzit ca UCIGASUL baiatului sau a fost eliberat pentru buna purtare

O tragedie nu vine niciodata singura. Petre Cozma a facut infarct cand a auzit ca ucigasul fiului sau, baschetbalistul Marian Cozma, a fost eliberat inainte de termen pentru buna purtare. Ma simt.

Tatal regretatului handbalist Marian Cozma a facut infarct! Barbatul a ajuns la spital!

Momente grele pentru Petre Cozma! Tatal regretatului handbalist Marian Cozma a suferit un infarct, al patrulea de la uciderea fiului sau. Barbatul a ajuns pe mainile medicilor! Citeste continuarea.

Retragere BOMBA de la DNA: Unul dintre cei mai importanti procurori se pensioneaza

Unul dintre cei mai importanti procurori DNa se retrage. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a admis marti cererea de eliberare din functie prin pensionare depusa de Camelus Paduraru. Paduraru a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )