Libnet.ro
UNICEF

14:00

UPC a cumparat Novasat din judetul Suceava. Reteaua are 20.000 de abonamente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UPC a cumparat Novasat din judetul Suceava. Reteaua are 20.000 de abonamente

UPC Romania, companie membra a grupului american Liberty Global, a achizitionat reteaua furnizorului de internet, televiziune si telefonie Novasat din judetul Suceava,una dintre cele mai mari companii independente de cablu din tara. Prin aceasta. continuă pe Wall-Street Ro

Un convoi de tehnica militara a tranzitat judetul Suceava pe calea ferata

Un convoi militar feroviar format din cateva zeci de tancuri si alte elemente de tehnica militara a tranzitat, marti seara, judetul Suceava. Fotografii cu garnitura de tehnica militara au fost publicate pe retelele de socializare unde au starnit reactii de ingrijorare. Vine razboiul!, a scris unul dintre utilizatori.

Avion prabusit intr-o padure din judetul Vaslui

Un avion de mici dimensiuni a fost gasit prabusit, miercuri dimineata, intr-o padure din judetul Vaslui, de catre un padurar care trecea prin zona, insa in aparat sau in apropiere nu a fost gasita nicio persoana, scrie Mediaf .

Romanii au cumparat 10% din eurobondurile de 2 mld. EUR ale Finantelor

Investitorii din Romania au cumparat aproximativ 10% din obligatiunile de 2 miliarde de euro vandute miercuri pe pietele internationale de Ministerul Finantelor Publice, inclusiv prima emisiune de titluri pe 20 de ani in euro a statului roman.

Fost primar din Judetul Ilfov, retinut pentru luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie DNA) - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie a dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de astazi, a inculpatului Ioan Radulescu, fost primar al comunei Copaceni, judetul Ilfov, cu privire la savarsirea infractiunilor de luare de mita si trafic de influenta doua infractiuni), potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )