Libnet.ro
UNICEF

22:31

UPC Romania: Cel mai important este dialogul cu autoritatile, cu Augustin Jianu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UPC Romania: Cel mai important este dialogul cu autoritatile, cu Augustin Jianu

2016 a fost un an bun pentru operatorul telecom UPC Romania compania a atras 52. 000 de clienti noi, si-a crescut aria de acoperire cu 10% si, per total, a incheiat anul cu 1,29 milioane de clienti. Trimestrul patru a fost foarte bun si. continuă pe Wall-Street Ro

Robert Redeleanu, seful UPC Romania: Am castigat 52.700 de clienti si 146.000 de abonamente in 2016, internetul fiind principalul motor de crestere

UPC, al doilea mare operator de comunicatii prin cablu, a inregistrat cresteri pe toate segmentele de afaceri in 2016, ajungand la un total de peste 2,273 milioane de abonamente TV, internet si telefonie fixa), in crestere cu 146. 000 de abonamente fata de anul anterior, si la un numar total de 1. 000 clienti, cu 52. 700 mai multi decat in 2015, a declarat joi Robert Redeleanu, seful UPC Romania si Ungaria. Acesta a spus ca nu are planuri de a intra pe zona de telefonie mobila, ci pe mentinerea ritmului de crestere a veniturilor si a ariei de acoperire a serviciilor digitale care erau disponibile in peste 2,8 milioane de gospodarii in 2016.

VIDEO. Cel mai inalt baraj din SUA este la un pas de provoca o catastrofa. Autoritatile americane au evacuate aproape 150.000 de oameni

Peste 150. 000 de persoane au fost evacuate din fata unui dezastru, dupa ce barajul cel mai inalt din SUA aproape s-a spart. Cel putin sase orase au fost evacuate de autoritati, iar in parallel, autoritatile incearca sa acopere bresa cu pietre aruncate din elicopter.

STARE DE URGENTA in California! Se prabuseste cel mai inalt baraj din SUA, autoritatile evacueaza din case 130.000 de oameni (VIDEO)

California se confrunta cu un mare pericol. Cel mai inalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam, ar putea sa se prabuseasca in orice moment din cauza ploilor abundente, motiv pentru care autoritatile.

Fernando Alonso (McLaren), cel mai bine platit pilot din Formula 1: Cate ZECI de milioane castiga pe stagiune

Fernando Alonso McLaren-Honda) este pilotul cel mai bine platit din Formula 1, cu un salariu anual de aproximativ 40 de milioane de dolari, dupa cum informeaza L'Equipe, citat de Hotnews. Spaniolul.

RECORD! O tanara a vizitat toate tarile lumii in cel mai scurt timp: in doar 18 luni si 26 de zile (FOTO)

Cassie de Pecol este o tanara de 27 de ani din SUA care a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a devenit prima persoana care a vizitatat toate tarile lumii in cel mai scurt timp. Femeia se.

Internautii au decis! Ea are cel mai SEXY posterior postat pe Instagram (FOTO INCENDIAR)

Cel mai cautat posterior pe Instagram este, fara dubii, al frumoasei Sommer Ray. Tanara are 13 milioane de fani care ii apreciaza fotografiile deocheate pe care le posteaza pe reteaua de s.

Dragnea: Legea de aprobare a OUG 14 va fi votata cel mai tarziu martea viitoare; nu exista inca un pretext de enervare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca legea de aprobare a OUG 14 va fi votata cel mai tarziu martea viitoare si in Camera Deputatilor care este for decizional, social-democratul sustinand ca ne invartim un jurul.

Rusia se declara ingrijorata de cel mai recent test nord-coreean cu racheta

Ministrul rus de Externe a declarat luni ca este ingrijorat de cel mai recent test nord-coreean cu racheta, care contravine rezolutiile ONU, a anuntat Ministerul citat de RIA Novosti, relateaza Reuters.

Pretul zincului, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni si jumatate

Pretul zincului a urcat vineri, pe piata din Londra, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni si jumatate, dupa ce presedintele american Donald Trump a calmat tensiunile internationale, afirmand ca este de acord sa respecte politica o singura China.

Cel mai prost boxer din lume: 29 de infrangeri in 29 de meciuri, toate prin KO! Vezi AICI cum boxeaza (VIDEO)

Cel mai slab boxer din lume a reusit performanta de a fi invins in toate cele 29 de meciuri disputate pana acum, toate prin KO. Letonul Dmitrijs Avsijenkovs ar putea intra in Cartea.

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )