Libnet.ro
UNICEF

21:30

UPC Romania va disparea ca entitate juridica din 31 martie 2020, dupa ce a fost cumparata de Vodafone

Hotnews Hotnews,
 UPC Romania va disparea ca entitate juridica din 31 martie 2020, dupa ce a fost cumparata de Vodafone

Romanii care folosesc serviciile de internet fix, TV si telefonie fixa ale UPC Romania vor fi informati in perioada urmatoare ca Vodafone va deveni furnizorul acestora de servicii fixe de telecomunicatii, incepand cu data de 31 martie 2020, ca urmare a fuziunii dintre cele doua companii, a anuntat luni al doilea mare operator de comunicatii mobile. Vodafone a finalizat achizitia UPC Romania in data de 31 iulie 2019, dar procesul de integrare va dura aproape trei ani. continuă pe Hotnews

Un furnizor de telefonie si cablu dispare din Romania. Ce se intampla pe 31 martie. Anunt oficial

Anunt oficial! Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare de pe data de 31 martie. Este vorba despre unul cei mai vechi din industrie. Ce arata reprezentatii intr-un comunicat? Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare Unul dintre cei mai vechi furnizori de cablu si telefonie din Romania dispare definitiv de .

Un furnizor de telefonie dispare de pe piata din 31 martie. Ce trebuie sa stie utilizatorii

Unul dintre cei mai vechi furnizori de telefonie din Romania va inceta sa existe incepand cu data de 31 martie, a anuntat luni operatorul, furnizand o serie de informatii utile pentru utilizatori.

Vodafone Romania si UPC Romania vor finaliza fuziunea la sfarsitul acestei luni

Vodafone Romania si UPC Romania au demarat proiectul de fuziune dintre cele doua companii. Data efectiva a fuziunii este 31 martie 2020 si reprezinta o etapa a procesului de integrare, care a inceput in 2019, imediat dupa aprobarea achizitiei UPC de catre Comisia Europeana. Ca urmare a fuziunii, UPC Romania isi va inceta existenta ca entitate juridica, fiind absorbita de catre Vodafone Romania, informeaza un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )