Libnet.ro
UNICEF

09:45

UPC Romnia va fi preluata de Vodafone, care cumpara operatiunile Liberty Global din mai multe piete

Hotnews Hotnews,
 UPC Romnia va fi preluata de Vodafone, care cumpara operatiunile Liberty Global din mai multe piete

Grupul britanic Vodafone a confirmat ca va prelua retelele de cablu ale Liberty Global din mai multe tari europene, inclusiv Romania. Practic, Vodafone va prelua operatorul UPC Romania si tranzactia include operatiunile Liberty Global din patru tari si este in valoare de 23 miliarde dolari. Informatia a aparut in Wall Street Journal si a fost confirmata de UPC. Alaturarea operatiunilor UPC Romania cu cele ale Vodafone Romania va conduce la crearea unui jucator important cu servicii convergente care va spori competitia pe piata telecom, aducand beneficii multiple atat clientilor rezidentiali, cat si business, spune UPC Romania. continuă pe Hotnews

Vodafone nu cumpara si operatiunile TV prin satelit ale UPC: Compania de cablu TV a pierdut 9.400 de clienti la televiziunea prin satelit n primele trei luni din 2018

Vodafone a anuntat miercuri ca achizitia UPC Romania nu va include operatiunile de televiziune prin satelit, Focus Sat. Datele financiare anuntate astazi de UPC arata ca numarul total al clientilor a scazut la 1. 000 de abonati in primele trei luni din acest an fata de sfarsitul anului trecut, din cauza pierderii a 9. 400 de abonati la televiziunea prin satelit si a 5. 800 de abonati la cablu TV analogic. Pe de alta parte, raportat la acelasi trimestru din 2017, cifrele arata cresteri ale numarului de abonamente, clienti si a veniturilor pentru UPC in primele trei luni din acest an.

Vodafone preia operatiunile Liberty Global din Germania

Vodafone Group a convenit un acord de 18,4 miliarde de euro pentru preluarea operatiunilor Liberty Global din Germania, Cehia, Ungaria si Romania, relateaza Reuters.

Ce risca romanii care cumpara masini la mana a doua

Persoanele care isi cumpara masini la mana a doua vor fi amendati, incepand cu 20 mai, daca nu anunta tranzactiile in 90 de zile. Astfel, daca nu anunta autoritatile despre tranzactie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )