Libnet.ro
UNICEF

13:17

UPDATE 10 morti si 7 raniti in urma unui atac armat la un campus studentesc din SUA. Atacatorul a fost ucis de fortele de ordine

Adevărul Adevărul,
UPDATE 10 morti si 7 raniti in urma unui atac armat la un campus studentesc din SUA. Atacatorul a fost ucis de fortele de ordine

Un atac armat soldat cu cel putin 10 morti si 7 raniti a avut loc joi, la 10:30 dimineata, ora locala 20:30 ora Romaniei), in campusul studentesc al Universitatii Umpqua din Oregon, transmite CNN. Atacatorul, in varsta de 26 de ani, a fost ucis in confruntarea cu fortele de ordine. continuă pe Adevărul

UPDATE Cel putin 10 morti si 20 de raniti in urma unui atac armat la un campus studentesc din SUA. Atacatorul a fost ucis de fortele de ordine

Un atac armat soldat cu cel putin 10 morti si 20 de raniti a avut loc joi, la 10:30 dimineata, ora locala 20:30 ora Romaniei), in campusul studentesc al Universitatii Umpqua din Oregon, transmite CNN. Atacatorul, in varsta de 20 de ani, a fost ucis in confruntarea cu fortele de ordine.

Cel putin 10 morti si 20 de raniti in urma unui atac armat la un campus studentesc din SUA

Un atac armat soldat cu cel putin 10 morti si 20 de raniti a avut loc joi, la 10:30 dimineata, ora locala 20:30 ora Romaniei), in campusul studentesc al Universitatii Umpqua din Oregon, transmite CNN.

UPDATE Patru morti si patru raniti, in urma unui grav accident pe E 85

Accidentul a avut locpe E85, la intersectia cu drumul spre Manastirea Rogoz. Au intervenit atat echipaje din Vrancea, cat si din Buzau.

CIA si-a retras mai multi agenti sub acoperire de la ambasada din Beijing, in urma unui atac informatic

Statele Unite au fost nevoite sa-si retraga mai multi agenti CIA care lucrau sub acoperire la ambasada din Beijing pentru a-i proteja si a evita astfel deconspirarea lor, dupa piratarea masiva a unei baze de date a functionarilor americani, scrie presa americana, preluata de AFP.

TRAGEDIE pe DN 1: Doi morti si sapte raniti, in urma unui accident rutier

Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite, luni dimineata, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz, pe DN 1, intre localitatile brasovene Sercaia si Persani.

Vrancea: Doi morti si cinci raniti grav, intr-un accident in care au fost implicate patru masini

Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite grav, joi dupa-amiaza, in urma unui accident rutier petrecut pe DN 2 E 85, in dreptul comunei Slobozia Bradului, la limita judetelor Buzau si Vrancea, in care au fost implicate trei autoturisme si un autovehicul de mare tonaj.

Brasov: Doua persoane au murit in urma unui accident rutier produs pe DN1, din cauza vremii nefavorabile (VIDEO)

Un accident rutier grav s-a produs luni pe DN 1, in judetul Brasov, informeaza B1 TV. Doua persoane si-au pierdut viata in urma coliziunii dintre un autoturism si un autobuz. Accidentul s-a produs din cauza.

Sonia Trifan, la un pas de tragedie. I s-a deplasat un san in urma unui accident

Drama pentru Sonia Trifan in urma unui accident de masina. Desi impactul nu a fost foarte grav, creatoarea de moda era cat pe ce sa-si piarda bustul proeminent.

Doi morti, trei raniti si doua persoane care sunt resuscitate in urma unui grav accident pe E 85

Accidentul a avut locpe E85, la intersectia cu drumul spre Manastirea Rogoz. Au intervenit atat echipaje din Vrancea, cat si din Buzau.

A cazut din cer! Erik Roner, star de la MTV, a murit la 39 de ani, in urma unui accident dramatic

Erik Roner, un indragit practicant de sporturi extreme, care aparea constant la showul Nitro Circus de la MTV a murit la 39 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )