Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE 2: Posesorul masinii inmatriculate ,,M..E PSD anunta ca a ramas fara permis si placute

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UPDATE 2: Posesorul masinii inmatriculate ,,M..E PSD anunta ca a ramas fara permis si placute

Razvan Stefanescu, posesorul masinii inmatriculate cu numarul M. E PSD sustine ca Politia Rutiera Bucuresti i-a ridicat placutele de inmatriculare si i-a retinut permisul de conducere la ora 5. 50, noteaza G4Media. ro. Un protest este. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE 3: Posesorul masinii inmatriculate ,,M..E PSD anunta ca a ramas fara permis si placute

Razvan Stefanescu, posesorul masinii inmatriculate cu numarul M. E PSD sustine ca Politia Rutiera Bucuresti i-a ridicat placutele de inmatriculare si i-a retinut permisul de conducere la ora 5. 50, noteaza G4Media. ro. Un protest este.

Posesorul masinii inmatriculate ,,M..E PSD anunta ca a ramas fara permis si placute

Razvan Stefanescu, posesorul masinii inmatriculate cu numarul M. E PSD sustine ca Politia Rutiera Bucuresti i-a ridicat placutele de inmatriculare si i-a retinut permisul de conducere la ora 5. 50, noteaza G4Media. ro.

Posesorul masinii cu numar anti-PSD a ramas fara permis si fara placute de inmatriculare (FOTO)

Posesorul masinii cu numarul M. EPSD a ramas fara permisul de conducere si fara placutele de inmatriculare. Razvan Stefanescu a fost oprit, luni dimineata, de un echipaj de politie, iar ulterior.

Posesorul masinii cu numar anti-PSD a ramas fara permis si fara placute de inmatriculare si s-a ales cu dosar penal: Mi se pare un abuz. Eu cred ca am fost urmarit (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Barbatul care conducea o masina cu un numar de inmatriculare cu un mesaj injurios anti-PSD s-a ales cu dosar penal conducere pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat care nu.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )