Libnet.ro
UNICEF

12:15

UPDATE Accident cu cinci autoturisme pe DN 2, la Sindrilita: Doua persoane au murit, una este ranita

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Accident cu cinci autoturisme pe DN 2, la Sindrilita: Doua persoane au murit, una este ranita

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident care a avut loc pe DN 2, in localitatea Sindrilita, pe sensul de mers Bucuresti - Urziceni, traficul fiind ingreunat, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

Accident GRAV pe DN 2. Cinci autoturisme implicate, doua persoane si-a pierdut viata

Doua persoane au decedat, sambata dimineata, in urma accidentului in care au fost implicate cinci autoturisme, care a avut loc in localitatea Ganeasa-Sindrilita, informeaza ISU.

Doua persoane au murit intr-un grav accident la iesirea din localitatea 23 August

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Constanta care a constatat decesul celor doua persoane.

Accident cu cinci autoturisme pe DN 2, in localitatea Sindrilita

Doua persoane a murit si o alta a fost fost ranita, in aceasta dimineata, in urma unui accident care a avut loc pe DN 2, in localitatea Sindrilita, pe sensul de mers Bucuresti - Urziceni, traficul fiind ingreunat.

Accident grav la Sindrilita: doi morti, un ranit, cinci masini implicate

Doua persoane a murit si o alta a fost fost ranita, sambata dimineata, in urma unui accident care a avut loc pe DN 2, in localitatea Sindrilita, pe sensul de mers Bucuresti - Urziceni, transmite News. ro.

Accident mortal in Constanta. Doua persoane si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac

Un accident grav a avut loc miercuri seara in localitatea 23 august, in judetul Constanta. Un autoturism marca Dacia Logan a parasit partea carosabila si s-a oprit intr-un copac de pe.

FOTO. Doua persoane au murit, dupa prabusirea unei cladiri, in Mumbai. Peste 30 de oameni, prinsi sub daramaturi

Cel putin doua persoane au murit si intre 30 si 40 ar fi prinse sub daramaturi, in Mumbai, dupa ce o cladire s-a prabusit.

Un avion s-a prabusit langa Moscova. Doua persoane au murit - VIDEO

Un avion s-a prabusit langa Moscova, sambata dimineata, in timpul unui zbor demonstrativ, iar doua persoane si-au pierdut viata in accidentul care a fost filmat de.

Explozie puternica intr-un bloc din Constanta! Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite

O explozie s-a produs, joi seara, intr-un apartament dintr-un bloc din Constanta. Explozia a fost urmata de un incendiu, iar o femeie si copilul sau au murit. Se pare ca un barbat ar fi reusit sa iasa.

VIDEO Rusia: Doua persoane si-au pierdut viata dupa prabusirea unui avion in timpul unei demonstratii aeriene, langa Moscova

Autoritatile ruse au anuntat ca doua persoane si-au pierdut viata, sambata, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in timpul unei demonstratii aeriene din apropiere de Moscova. Ambele persoane decedate erau la bordul avionului Antonov An-2, care zbura la un eveniment dedicat aniversarii a 70 de ani de la realizarea modelului, relateaza News. ro citand Russia Today.

Doar doua persoane din lume nu pot fi blocate pe Facebook. Despre cine e vorba

Poate ca ai avut nevoie, de-a lungul timpului, sa blochezi anumite persoane pe Facebook. Acest procedeu se aplica atunci cand nu mai vrei sa ai de a face deloc cu cineva pe respectiva platforma sociala. insa nu poti bloca pe toata lumea. Sunt doar doua persoane in lume asupra carora nu poti aplica aceasta restrictie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )