Libnet.ro
UNICEF

05:15

UPDATE Accident grav in judetul Arad, dupa ce un microbuz cu pasageri a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autocar gol. Doua persoane au murit, zece sunt ranite

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Accident grav in judetul Arad, dupa ce un microbuz cu pasageri a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autocar gol. Doua persoane au murit, zece sunt ranite

Accident rutier grav, joi dimineata pe DJ792 C, intre Curtici si Santana, soldat cu doi morti si 10 raniti. Un autocar in care nu erau pasageri s-a ciocnit cu un microbuz de transport persoane. In urma accidentului a fost activat planul rosu de interventie. 42 Trei din cei zece raniti isunt in stare critica in spita. Din primele cercetari ale politistilor reiese ca accidentul a avut loc dupa ce soferul microbuzului a patruns pe contrasens. continuă pe Hotnews

Accident rutier grav in judetul Arad. Doi morti si mai multi raniti. Plan rosu de interventie

Accident rutier grav, joi dimineata pe DJ792 C, intre Curtici si Santana. Un autocar in care nu erau pasageri s-a ciocnit cu un microbuz de transport persoane. Potrivit ISU Arad sunt 2 persoane decedate, 2 incarcerate, dar constiente si mai multe persoane ranite.

Accident GRAV: Sase persoane au ajuns la spital (FOTO)

Accident grav in comuna Baia, din judetul Tulcea. Un autoturismsi un microbuz au fost implicate, sase persoane fiind ranite in urma impactului. in timpul manevrei de depasire,.

Un autocar cu 30 de persoane a fost implicat intr-un accident grav. in urma impactului cinci persoane au fost ranite, printre care un copil de un an

Un accident grav a avut loc luni dimineata, pe DN 6, in localitatea Ghimpati. Incidentul rutier s-a produs intre un autoturism si un autocar, in care se aflau 30 de pasageri. in urma.

Accident grav in Bacau. in urma impactului doua persoane au decedat, iar alte doua sunt grav ranite

Un accident mortal s-a petrecut in judetul Bacau, dupa ce o masina s-a rasturnat pe marginea unei rape. in urma impactului doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite.

Accident grav in Caras-Severin. O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite. Traficul rutier, blocat

O persoana a murit si alte doua au fost ranite usor, intr-un accident rutier petrecut, luni dupa-amiaza, intre localitatile Carasova si Nermet, traficul rutier fiind blocat in zona, pe DN 58.

Accident GRAV intre un autocar si un microbuz: 12 VICTIME. Circulatia blocata! (VIDEO, FOTO)

Accident rutier grav, joi dimineatape DJ792 C, intre Curtici si Santana. Un autocar in care nu eraupasageri s-a ciocnit cu un microbuz de transport persoane in care se aflau 15.

Accident grav pe Valea Oltului. Trei oameni au murit dupa impactul violent dintre un TIR si o autoutilitara

Circulatia rutiera este blocata, luni dimineata, pe DN 7, in judetul Valcea, din cauza unui accident rutier, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Traficul pe DN 7 Brezoi -.

Accident grav pe autostrada A4. Trei victime, dupa un impact violent cu un TIR

Trei persoane au fost grav ranite, marti seara, in urma unui grav accident produs pe autostrada A4, potrivit ziuaconstanta. ro. Incidentul a avut loc la iesirea de pe Autostrada A4, la intersectia cu drumul.

Accident grav pe Valea Oltului. Doi cetateni straini au fost raniti

Doi cetateni straini cu domiciliul in Germania au fost grav raniti in urma unui accident rutier produs joi pe Valea Oltului DN7), la Gura Lotrului, dupa ce autoutilitara in care se aflau a.

Accident grav pe Podul Baneasa din Capitala! Un motociclist ar fi decedat

Accident ingrozitorpe Podul Baneasa din Capitala, in zona magazinului Ikea. in accident au fost implicate o motocicleta si un autoturism, a anuntat Ovidiu Munteanu, purtator de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )