Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Antonescu: Nu voi candida la presedintie. Batalia toamnei este intre pietoni si baroni

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Antonescu: Nu voi candida la presedintie. Batalia toamnei este intre pietoni si baroni

Crin Antonescu, a anuntat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va candida la alegerile prezidentiale din toamna. Liderul PNL a precizat, sambata, dupa ce a anuntat ca nu va mai candida la alegerile prezidentiale, ca batalia toamnei se va da intre pietoni, care sunt cetatenii Romaniei, si baroni. continuă pe România Liberă

Antonescu se retrage din cursa prezidentiala: Batalia toamnei este intre pietoni si baroni

Crin Antonescu, a anuntat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va candida la alegerile prezidentiale din toamna. Liderul PNL a precizat, sambata, dupa ce a anuntat ca nu va mai candida la alegerile prezidentiale, ca batalia toamnei se va da intre pietoni, care sunt cetatenii Romaniei, si baroni.

Klaus Iohannis: Voi candida la presedintia PNL. Cred ca partidul va merge mai departe foarte bine (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va candida la presedintia PNL si ca partidul va merge mai departe foarte bine, dupa alegerile europarlamentare. Voi candida la presedintia PNL. Am cerut o derogare .

Crin Antonescu: Nu voi candida la alegerile prezidentiale, desi sunt cel mai puternic candidat pe care dreapta l-ar avea (VIDEO)

Presedintele interimar al PNL, CrinAntonescu, a anuntat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va candidaq la alegerile prezidentiale din toamna. Stiu ca sunt cel mai puternic candidat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )