Libnet.ro
UNICEF

05:45

UPDATE Aproximativ 250 de aradeni au iesit in strada pentru a protesta fata de modificarea legilor justitiei si a Codurilor penale

Adevărul Adevărul,
UPDATE Aproximativ 250 de aradeni au iesit in strada pentru a protesta fata de modificarea legilor justitiei si a Codurilor penale

Peste o suta de aradeni au iesit, sambata seara, in fata PalatuluiAdministratv pentru a protesta fata de modificarea legilor justitiei si a Codurilor penale. continuă pe Adevărul

Peste o suta de aradeni au iesit in strada pentru a protesta

Peste o suta de aradeni au iesit, sambata seara, in fata PalatuluiAdministratv pentru a protesta fata de modificarea legilor justitiei si a Codurilor penale.

Aproximativ 150 de persoane au iesit in strada pentru a protesta la Satu Mare

Protestatarii au trecut si prin fata sediului PNL, dar au fost tacuti, fiind mult mai galagiosi la oprirea din fata sediului PSD.

50 de suceveni au iesit in strada pentru a protesta fata de modificarile legilor justitiei: Nu vrem sa fim o natie de hoti!

Protestul a fost anuntat in mediul online, pe Facebook fiind creat un eveniment pentru mobilizarea sucevenilor. Acesta a inceput astazi la ora 18.

Cateva sute de baimareni au iesit in strada, in semn de protest fata de modificarile legilor justitiei

Peste 500 de baimareni au iesit in strada pentru a potesta fata de guvernarea PSD-ALDE. Oamenii au huiduit in fata sediului PSD si au strigat lozinci impotriva clasei politice.

Cateva sute de baimareni au iesit in strada

Peste 500 de baimareni au iesit in strada pentru a potesta fata de guvernarea PSD-ALDE. Oamenii au uiduit in fata sediului PSD si au strigat lozinci impotrva calsei politice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )