Libnet.ro
UNICEF

10:00

UPDATE: Augustin Lazar, fost procuror general in Romania, ar putea deveni consilierul premierului moldovean Maia Sandu

Hotnews Hotnews,
 UPDATE: Augustin Lazar, fost procuror general in Romania, ar putea deveni consilierul premierului moldovean Maia Sandu

Premierul Maia Sandu a anuntat joi ca fostul procuror general al Romaniei, Augustin Lazar, i-ar putea deveni consilier pentru reformarea justitiei in Republica Moldova. Fostul procuror general Augustin Lazar a declarat pentru HotNews. ro ca si-a oferit disponibilitatea de a ajuta la reforma in justitie din Republica Moldova, dar ca a fost o discutie la modul general, fara a se stabili deocamdata ceva concret. continuă pe Hotnews

Augustin Lazar va face parte din echipa de consiliere pentru promovarea reformei in justitie a premierului Maia Sandu La Chisinau, niciun pretendent pentru functia de procuror general (FOTO)

Premierul moldovean Maia Sandu a anuntat joi ca a avut o intrevedere cu fostul procuror general al Romaniei, Augustin Lazar, in urma careia acesta si-a anuntat disponibilitatea de a se implica in echipa de.

Actiune disciplinara impotriva unui fost procuror de la DNA Oradea

Inspectia Judiciara a exercitat actiunea disciplinara fata de Cristian Marius, fost procuror la DNA .

inca niciun dosar nu a fost depus la concursul pentru functia de procuror general

Niciun dosar nu a fost inregistrat deocamdata in concursul pentru functia de procuror, lansat de catre Consiliul Superior al Procurorilor pe 9 august. Solicitat de jurnalisti, procurorul general interimar, Dumitru Robu, a declarat ca nu-si va inainta candidatura, transmite IPN.

Negulescu, fost procuror DNA, replica pentru Gusa dupa acuzatiile aduse lui Tariceanu, Ponta si Diaconu: A uitat cand era parte a statului paralel cand a preluat Realitatea TV?

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu l-a acuzat pe Cozmin Gusa ca a preluat Realitatea TV, cand facea partea din statul paralel pe care il invoca in jocurile politice din ultimele zile, potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )