Libnet.ro
UNICEF

19:45

UPDATE Avertizare meteo de vant puternic si cod portocaliu de inundatii in mai multe judete si in Capitala

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Avertizare meteo de vant puternic si cod portocaliu de inundatii in mai multe judete si in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod galben de vant valabil miercuri, 1 mai, intre orele 10 si 21. Codul vizeaza 18 judete din sudul, sud-estul si sud-vestul tarii, inclusiv litoralul romanesc. continuă pe Hotnews

Avertizare hidrologica. Cod portocaliu de inundatii in Timis si Caras-Severin

Codul portocaliu este valabil intre orele 9. 10 si 18. 00, perioada in care este posibil sa se produca fenomenele vizate.

ALERTA METEO: COD PORTOCALIU de inundatii! Vezi AICI judetele afectate!

Hidrologii au emis, miercuri, mai multe avertizari de cod portocaliu de inundatii pentru bazinele hidrografice din judetele Caras-Severin, Timis, Cluj si Salaj. Ca urmare a precipitatiilor inregistrate.

Mare atentie! Capitala si alte 18 judete sub cod galben de vant puternic. Viteza la rafala ajunge si la 75 kilometri pe ora

Capitala si 18 judete din sudul si estul tarii vor intra miercuri dimineata sub o atentionare Cod galben de vant puternic, cu viteze la rafala de pana la 75 km/h, valabila pe tot parcursul zilei,.

Cod galben de vant puternic pe litoralul romanesc

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a transmis informatia ca litoralul romanesc intra sub cod gablen de vant puternic.

Cod portocaliu de vijelii si grindina in Baragan pana la ora 18.00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti dupa-amiaza mai multe avertizari Cod galben si Cod portocaliu de tip nowcasting de caderi de grindina si averse torentiale valabile in municipiul Bucuresti si in localitati din mai multe judete din sudul si estul tarii.

O noua avertizare meteo de vijelie si ploi pentru judetul Prahova. Ce recomanda ISU

ANM a emis miercuri, 1 mai, o noua avertizare meteo pentru judetul Prahova. incepand cu ora 10 dimineata si pana seara la ora 21. 00 vor fi intensificari ale vantului, dar si ploi.

Mehedintiul se afla sub Cod Galben de vant puternic

Judetul Mehedinti se afla miercuri, incepand cu ora 10. 00, sub atentionare meteorologica Cod Galben, ce vizeaza intensificari sustinute ale vantului cu rafale de 55-65 km/h si temporar 70-75 km/h, valabila pana diseara, la ora 21.

Cod galben de vant puternic. Populatia, sfatuita sa nu iasa in strada: recomandari ISU

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISU) recomanda oamenilor sa stea in casa sau in alte spatii acoperite, la adapost de furtuna, in conditiile in care vantul puternic continua sa faca ravagii in multe zone din tara.

Cod portocaliu de furtuni puternice

Vesti proaste din partea meteorologilor. Vin ploile, furtunile, grindina in Capitala. Asa cum anuntasem astazi in mesajul cod galben, faptul ca pe langa codul galben din jumatatea de nord a tarii,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )