Libnet.ro
UNICEF

21:30

UPDATE Un avion al armatei ucrainene s-a prabusit Cel putin de 22 de morti

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Un avion al armatei ucrainene s-a prabusit Cel putin de 22 de morti

Cel putin 22 de persoane, inclusiv studenti de la o scoala militara, au decedat si alti doi au fost grav raniti ca urmare a prabusirii unui avion militar langa Kharkiv, in estul Ucrainei, vineri seara, a declarat ministrul de interne, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Patria Bank vrea sa emita obligatiuni de cel putin trei milioane euro

Patria Bank PBK) doreste sa emita obligatiuni subordonate de cel putin trei milioane de euro, cu o rata fixa a dobanzii, ce va fi stabilita prin metoda licitatiei in urma ordinelor de subscriere inregistrate in cadrul ofertei, ce pot fi facute la rate ale cuponului intre 6% si 6,5%, se arata intr-un raport al bancii remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Un avion militar s-a prabusit in Ucraina. Peste 20 de oameni au murit (VIDEO, FOTO)

UPDATE, 25 septembrie, ora 23. 00: Serviciile de Urgenta din Ucraina au anuntat ca 28 de persoane se aflau la bordul avionului Antonov An-26 prabusit, vineri seara, in estul tarii. 22 de trupuri neinsufletite.

Tragedie aviatica in Ucraina. Zeci de morti dupa ce un avion militar s-a prabusit in estul tarii

O aeronava militara s-a prabusit, vineri seara, in regiunea estica a Ucrainei, relateaza presa internationala. Tragedia s-a petrecut in timpul unui zbor de antrenament.

Un avion usor s-a prabusit in Slovacia. Pilotul si pasagerul au disparut

Un avion de mici dimensiuni a fost gasit avariat pe un camp din estul Slovaciei, transmite marti agentia de stiri DPA. Descoperirea a fost facuta de catre un fermier, la sfarsitul saptamanii trecute.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2289 seconds )