Libnet.ro
UNICEF

18:30

UPDATE. Avocatul familiei care a adoptat-o pe fetita din Baia de Arama: Sorina face prajituri

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Avocatul familiei care a adoptat-o pe fetita din Baia de Arama: Sorina face prajituri

Avocatul familiei de romani din SUA care a adoptat-o pe Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama pr. continuă pe România Liberă

Marius Budai: Vom face toate demersurile pentru a ne asigura ca fetita din Baia de Arama este bine, dupa trauma prin care a trecut

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, spune ca institutia pe care o conduce va face toate demersurile legale si necesare pentru a se asigura ca fetita din Baia de Arama este cat se poate de.

Procurorul care a bruscat fetita din Baia de Arama va fi cercetat de Inspectia Judiciara

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a sesizat sambata Inspectia Judiciara pentru a efectua cercetari cu privire la conduita si modul in care procurorul de la Parchetul de pe langa.

UPDATE. Zeci de oameni protesteaza pentru fetita din Baia de Arama: ,, Anulati adoptia

Zeci de oameni protesteaza, astazi, in fata Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, cerand a.

Protest pentru fetita din Baia de Arama. Sute de oameni au ajuns la Craiova

Zeci de oameni s-au strans, duminica dimineata, in fata Primariei din localitatea Baia de Arama, judetul Mehedinti, si anunta ca vor pleca cu un autocar spre Craiova. Ei sunt nemutumiti de modul in care.

VIDEO. Fetita din Baia de Arama, alaturi de noua familie. Un caz controversat de adoptie

Fetita de 8 ani care a fost luata de politisti din casa in care a fost crescuta de un asistent mater.

Ce face fetita din Baia de Arama alaturi de noii sai parinti

Fetita de 8 ani care a fost luata cu mascatii din casa unde a crescut este acum la Craiova, alaturi de sotii cu cetatenie romano-americana care au adoptat-o. Conform acestora, copilul ar fi acceptat sa fie.

Avocatul Poporului, ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta urgenta in cazul fetitei ridicate din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie din Statele Unite ale Americii.

Reactia Ministerului Muncii in cazul fetitei din Baia de Arama: Copilul era retinut ilegal de o persoana care, din punct de vedere al legislatiei, nu avea nici un drept asupra lui

Imagini sfasietoare intr-o gospodarie din judetul Mehedinti au ingrozit Romania! Mai precis, o fetita de 8 ani a fost luata cu forta de politisti de langa familia care a crescut-o ani de zile ca sa fi.

Documentul care demonstreaza abuzul procurorului in cazul fetitei din Baia de Arama. Familia care a crescut-o a facut cereri de adoptie si a primit aprobare pentru a o creste in continuare pe Sorina

Din doua declaratii prezentate sambata la Antena 3,semnate de Saramat Mariana, cea care a avut-o in grija pe fetita din Baia de Arama, reiese faptul ca aceasta a refuzat sa o adopte pe Sorina.

Documentul care demonstreaza abuzul procurorului in cazul fetitei din Baia de Arama. Familia a facut cereri de adoptie si a primit aprobare pentru a o creste in continuare pe Sorina

Din doua declaratii prezentate sambata la Antena 3,semnate de Saramat Mariana, cea care a avut-o in grija pe fetita din Baia de Arama, reiese faptul ca aceasta a refuzat sa o adopte pe Sorina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )