Libnet.ro
UNICEF

07:30

UPDATE Baiatul de un an si opt luni scos din put in judetul Teleorman este in stare stabila, dar grava

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Baiatul de un an si opt luni scos din put in judetul Teleorman este in stare stabila, dar grava

Copilul de un an si opt luni din judetul Teleorman care a stat blocat, marti, in putul din curtea casei aproape 12 ore este internat in stare critica la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala unde a fost adus marti seara cu un elicopter SMURD. Cand a fost scos din put, de la o adancime de 16 metri, copilul era constient. Medicii i-au pus diagnosticul de hipotermie severa. Medicii l-au resuscitat, marti noaptea, dupa ce copilul intrase in stop cardiac. La internare doctorii i-au pus diagnosticul de hipotermie severa, dupa ce a stat cu jumatate din corp in apa. continuă pe Hotnews

Baiatul de un an si opt luni scos din put in judetul Teleorman este in stare critica

Copilul de un an si opt luni din judetul Teleorman care a stat blocat, marti, in putul din curtea casei aproape 12 ore este internat in stare critica la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala unde a fost adus marti seara cu un elicopter SMURD. Cand a fost scos din put, de la o adancime de 16 metri, copilul era constient. Medicii i-au pus diagnosticul de hipotermie severa. Medicii l-au resuscitat, marti noaptea, dupa ce copilul intrase in stop cardiac. La internare doctorii i-au pus diagnosticul de hipotermie severa, dupa ce a stat cu jumatate din corp in apa.

Copilul salvat din put este in stare critica

Copilul de un an si noua luni cazut in put intr-o localitate din judetul Teleorman si salvat marti seara, dupa aproape zece ore de incercari este in stare generala critica, a declarat.

S-ar putea sa demisionez, ca nu vreau sa-mi dedic viata unor idioti! Primarul unui oras, scos din minti dupa ce majoritatea localnicilor a votat-o pe Marine Le Pen

Decizia majoritatii localnicilor din Annezin de a o vota pe Marine Le Pen in primul tur al alegerilor prezidentiale l-a scos din minti pe primarul acestui oras, Daniel Delomez. Acesta a fost atat de.

Copilul cazut in put a fost scos cu doua dispozitive improvizate. Salvator: A fost un risc foarte mare

Baietelul de un an si opt luni salvat din fantana de la Balta Sarata a fost transportat cu elicopterul SMURD la Bucuresti, la Spitalul Grigore Alexandrescu, dupa ce a fost evaluat de.

Cine sunt salvatorii ISU care l-au scos din put pe copilul de doi ani din judetul Teleorman

Pompierii care au reusit sa-l salveze pe copilul de doi ani cazut intr-un put in judetul Teleorman asteapta cu sufletul la gura vesti de la Spitalul Grigore Alexandrescu, unde se afla Daniel, copilul salvat.

Liviu Dragnea a felicitat pompierii care au reusit sa scoata copilasul din put

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a felicitat, astazi, pin intermediul Facebook, pe pompierii de la ISU Bucuresti-Ilfov care au participat la salvarea copilasului cazut marti intr-un put din judetul Teleorman.

VESTI NOI despre copilul salvat din put si adus la Bucuresti: in ce stare se afla cel mic

Copilul de doi ani cazut intr-un put intr-o localitate din judetul Teleorman si salvat marti seara dupa o operatiune de zece ore, se afla in prezent in stare critica. Conform.

Modificari la legea gratierii. Pedepsele pana la trei ani vor fi gratiate in intregime. Traian Basescu: Pe mine m-a oripilat ce ati facut acum opt luni cand ati bagat o femeie la arest.

Pedepsele pana la trei ani vor fi gratiate in intregime Senatorii din comisia juridica au votat o serie de amendamente la legea gratierii, initiata de Guvern. Vor fi gratiate in intregime pedepsele pana la trei ani - nu cinci ani asa cum propunea Guvernul - si partial, cu trei ani, pedepsele de pana la 10 ani inclusiv. La sedinta a participat si ministrul Justitiei Tudorel Todear, care a sustinut gratierea doar a pedepselor de pana la cinci ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )