Libnet.ro
UNICEF

18:00

UPDATE. Basescu, in vizita oficiala la Tel Aviv: Avem convingerea ca Israelul va face tot ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Basescu, in vizita oficiala la Tel Aviv: Avem convingerea ca Israelul va face tot ...

UPDATE: Presedintele Traian Basescu a reiterat, luni dimineata, la Tel Aviv, sprijinul Romaniei pentru obtinerea pacii intre Israel si Palestina. Am venit intr-un moment important pentru Israel, cand se discuta pacea dintre Israel si Palestina. Suntem sustinatori ai initiativei lui John Kerry si avem convingerea ca Israelul va face tot ce tine de el pentru a asigura pacea in regiune. Nimic nu este mai important pentru un politician sa poata spune poporului sau: Eu v-am adus pacea. Sigur, . continuă pe România Liberă

Cursa aeriana directa spre Tel-Aviv, de pe Aeroportul International Iasi

Oficialii Consiliului Judetean Iasi au anuntat ca au perfectat o intelegere cu compania Tarom potrivit careia de pe aeroportul international vor circula curse aeriene spre Tel-Aviv.

Basescu, sprijin discret pentru Israel, la Tel Aviv.

Aflat in vizita de stat in Israel, presedintele Traian Basescu a reafirmat sprijinul fara rezerve al Romaniei pentru initiativa de pace a secretarului de stat John Kerry in Orientul Mijlociu. Cu toate acestea, Basescu a dat drept exemplu de pace compromisul franco-german si cedarile de suveranitate care au adus pacea in Europa, o referinta care reprezinta un sprijin discret acordat Israelului. Basescu a fost primit cu caldura de presedintele israelian, Shimon Peres, care l-a .

Traian Basescu: Avem convingerea ca Israelul va face tot ce tine de el pentru a asigura poporului lui si regiunii pacea

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni dimineata, ca Romania are convingerea ca Israelul va face tot ce tine de el pentru a asigura poporului lui si regiunii pacea. Am venit intr-un moment.

Traian Basescu, vizita in Israel

Presedintele Traian Basescu va vizita, de astazi pana marti, Israelul si Teritoriile Palestiniene, unde are programate intrevederi cu presedintele israelian, Shimon Peres, si cu cel palestinian, Mahmoud Abbas, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul Presedintiei.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )