Libnet.ro
UNICEF

20:16

UPDATE Bucurestenii din patru sectoare, fara apa calda, din cauza unei datorii a Elcen catre Distrigaz

România Liberă România Liberă,
UPDATE Bucurestenii din patru sectoare, fara apa calda, din cauza unei datorii a Elcen catre Distrigaz

Bucurestenii din sectoarele 2,3,4 si 5 nu au apa calda,dupa ce, de marti, Distrigaz a limitat cantitatea de gaze livrata Electrocentrale Bucuresti Elcen), din cauza unei datorii de 88,86 de milioane de lei, informeaza Mediafax. Distrigaz anunta, sambata, ca a reluat furnizarea la parametri normali. Primaria anunta ca Distrigaz ameninta ca va opri complet apa calda de luni si ca sumele datorate de catre RADET au fost achitate. continuă pe România Liberă

Bucurestenii din patru sectoare, fara apa calda, din cauza unei datorii a Elcen catre Distrigaz

Bucurestenii din sectoarele 2,3,4 si 5 nu au apa calda,dupa ce, de marti, Distrigaz a limitat cantitatea de gaze livrata Electrocentrale Bucuresti Elcen), din cauza unei datorii de 88,86 de milioane de lei, informeaza Mediafax. Distrigaz anunta, sambata, ca a reluat furnizarea la parametri normali. Primaria anunta ca Distrigaz ameninta ca va opri complet apa calda de luni si ca sumele datorate de catre RADET au fost achitate.

Bucurestenii din 4 sectoare au ramas fara apa calda din cauza unei datorii a Elcen

Bucurestenii din sectoarele 2,3,4 si 5 au ramas fara apa calda, pentru ca, incepand de marti, Distrigaz a limitat cantitatea de gaze livrata Electrocentrale Bucuresti Elcen), din cauza unei datorii de 88,86 de milioane de lei, Distrigaz anuntand.

Peste 1,7 milioane de bucuresteni fara apa calda din cauza unei datorii Elcen catre Distrigaz

Bucurestenii din sectoarele 2, 3, 4 si 5 au ramas fara apa calda, pentru ca, incepand de marti, Distrigaz a limitat cantitatea de gaze livrata Electrocentrale Bucuresti Elcen), din cauza unei datorii de 88,86 de milioane de lei.

Jumatate din Capitala a ramas FARA APA CALDA. Distrigaz anunta ca situatia a fost REMEDIATA

UPDATE -Distrigaz Sud Retele a anuntat, sambata, conform Mediafax, ca, in prezent, a restabilit parametrii de furnizare a gazelor naturale catre unitatile Elcen din Bucuresti, urmand ca nu mai tarziu.

Bucurestenii din sectoarele 2, 3, 4 si 5 au ramas fara apa calda. Motivul: o datorie pe care o are Elcen la Distrigaz

Bucurestenii care locuiesc in sectoarele 2,3,4 si 5 au ramas fara apa calda, de marti, dupa ce Distrigaz a limitat cantitatea de gaze livrata Electrocentrale Bucuresti Elcen), din cauza unei datorii de 88,86 de milioane de lei. Sambata, 4 octombrie, Distrigaz a anuntat ca a reluat furnizarea la parametri normali.

O masina din patru prezinta pericol iminent de accident

10 masini din cele 43 controlate miercuri de inspectorii Registrului Auto Roman RAR) si reprezentanti ai Politiei Rutiere aveau defectiuni tehnice majore si prezentau pericol iminent de accident, informeaza RAR, intr-un comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )