Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus la structura centrala a DIICOT pentru noi audieri

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus la structura centrala a DIICOT pentru noi audieri

Gheorghe Dinca va fi dus joi seara de la Penitenciarul Jilava la sediul central al DIICOT pentru noi audieri, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Gheorghe Dinca a fost audiat de procurorii DIICOT o singura data, la Craiova, duminica seara, cand a spus ca le-a ucis pe cele doua fete, dupa ce initial a negat. 30 Gheorghe Dinca a ajuns la DIICOT Bucuresti pentru audieri. continuă pe Hotnews

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca va fi testat vineri cu aparatul poligraf

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, urmeaza sa fie dus vineri la sedi.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca, dus la INML pentru expertiza medicala, dupa ce a sustinut ca a fost lovit in momentul descinderilor (VIDEO)

UPDATE: Gheorghe Dinca ar putearamane in spital inca o saptamana, ceea ceva bloca accesul anchetatorilor DIICOT in casa sa. UPDATE: Gheorghe Dinca cere eliberarea unuicertificat.

UPDATE Gheorghe Dinca, dus la Institutul de Medicina Legala dupa ce a sustinut ca a fost lovit de catre anchetatori

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a fost dus joi de la Spitalul Penitenciarului Jilava la Institutul National de Medicina Legala, pentru control medico-legal, dupa ce a sustinut ca a fost lovit cu picioarele de anchetatori vineri dimineata, cand a fost facuta perchezitia in locuinta sa. La sosire, el a fost huiduit de mai multe persoane aflate in fata sediului INML.

Imagini terifiante. Cum arata criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, alaturi de familie. Privirea lui spune multe

Gheorghe Dinca alaturi de familia sa, potret apasator. Fotografiile cu criminalul din Caracal si rudele sale sunt destul de rare, mai ales in conditiile in care pana si acestia pare ca l-au renegat in urma cu mai bine de 10 ani. Familia lui Gheorghe Dinca Trecutul lui Gheorghe Dinca este unul plin de mister. Nu .

Dezvaluiri devastatoare despre tragedia din Caracal. Gheorghe Dinca, suspect in alte crime

Avocatul inculpatului din Caracal, Gheorghe Dinca, cel care a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, si pe Luiza Melencu de 18 ani, a confirmat, marti, ca exista suspiciuni din partea anchetatorilor ca acesta.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca a fost dus, luni dimineata, in casa ororilor pentru o noua reconstituire (VIDEO)

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care si-a recunoscut ambele crime, atat in cazul Alexandrei Macesanu, cat si al Luizei Melencu, a fost adus luni dimineata in casa ororilor, pentru o noua.

Noi imagini in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca a fost vazut in mall

Antena 3 a obtinut noi imagini exclusive din Casa Groazei din Caracal, dar si imaginicu Gheorghe Dinca, inainte ca Alexandra sa sune la 112. Gheoghe Dinca a fost surprins cand intra intr-un.

Exclusiv: Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca ar fi ajuns cu trupul Luizei la o mlastina

Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate cu reconstituirea celor doua crime de la Caracal. Criminalul Gheorghe Dinca e dus in locul tragediei. Procurorii refac pas cu pas ultimele ore din viata celor doua.

Criminalul Gheorghe Dinca, dus in fata Instantei

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, a ajuns marti dimineata laCurtea de Apel Craiova. Acesta a fost scos din arest, dupa care a mers la DIICOT pentru a semna actele necesare expertizei.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca sustine ca a fost lovit in timpul descinderii si cere ingrijiri medicale. Avocat: Dosarul se bazeaza pe recunoastere pentru ca probatoriul este foarte subtire (VIDEO)

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, cere ingrijiri medicale in spatele gratiilor. Barbatul sustine ca anchetatorii l-au lovit cu picioarele cand a fost imobilizat. Potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )