Libnet.ro
UNICEF

07:45

UPDATE Cazul Navalnii: Angela Merkel nu exclude consecinte pentru Nord Stream 2

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cazul Navalnii: Angela Merkel nu exclude consecinte pentru Nord Stream 2

Angela Merkel nu exclude consecinte asupra proiectului gazoductului Nord Stream 2 daca Moscova nu ofera raspunsurile asteptate asupra otravirii opozantului rus Alexei Navalnii, a declarat luni purtatorul de cuvant al cancelarului, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Afacerea Navalnii. Angela Merkel nu exclude sa-si retraga sustinerea pentru proiectul NordStream 2

Angela Merkel nu exclude posibilitatea impunerii unor sanctiuni impotriva proiectului de gazoduct Nord Stream 2 ca urmare a otravirii opozantului rus Aleksei Navalnii, a anuntat luni un purtator de cuvant al cancelarului german, potrivit Reuters.

Ar putea fi otravirea lui Navalnii lovitura fatala pentru gazoductul rus Nord Stream 2?

Lovitura de gratie pentru Nord Stream 2? Deja fragilizat de chestiuni ecologice si de sanctiunile americane, acest proiect de gazoduct intre Rusia si Europa se confrunta cu un viitor incert dupa otravirea lui Alexei Navalnii, scrie AFP. Cazul Navalnii: Angela Merkel nu exclude consecinte pentru Nord Stream 2.

Presiune pe Angela Merkel. Ce ar putea insemna otravirea lui Navalnii pentru proiectul Nord Stream 2

Cancelarul german Angela Merkel este sub o presiune din ce in ce mai mare pentru oprirea construirii conductei de gaze naturale Nord Stream 2, dupa ce medicii germani au confirmat ca opozantul rus Aleksei Navalnii a fost otravit cu neurotoxina noviciok.

Angela Merkel, presata sa renunte la proiectul gazoductului Nord Stream 2 dupa otravirea lui Navalnii

Angela Merkel se confrunta cu o presiune tot mai serioasa in interiorul Germaniei pentru a renunta la sprijinirea proiectului gazoductului ruso-german Nord Stream 2, ca urmare a otravirii liderului opozitiei ruse, Alexei Navalnii.

Germania si Rusia, intr-o situatie nemaiintalnita de zeci de ani. Angela Merkel e obligata dupa deciziile lui Putin

Relatiile dintre Rusia si Germania sunt intr-un punct critic. Angela Merkel este presata sa raspunda dur tenebrelor Kremlinului. Germania si Rusia sunt intr-o situatie nemaiintalnita de zeci de ani Dupa un an de la uciderea combatantului rebel ceceno-georgian la Berlin, Germania si Rusia sunt implicate intr-un nou caz care naste intrebari asupra Kremlinului. Dupa ce .

Comunitatea internationala incepe sa se coalizeze intr-un raspuns comun la Cazul Navalnii

Cine poate trage la raspundere pe cine, in ce conditii si intre ce limite se poate desfasura actiunea respectiva? Iata intrebarile - pana acum fara raspuns - reactivate in cancelariile tarilor care conteaza in constructia de forta pe plan international, silite acum sa reactioneze la cazul Navalnii.

NATO, reactie ferma dupa cazul Navalnii: Aliatii cer Rusiei sa coopereze cu OPCW pentru o ancheta internationala si sa divulge complet programul Novichok

Consiliul Nord-Atlantic s-a intrunit, vineri, pentru a aborda tentativa de asasinare a politicianului rus de opozitie Aleksei Navalnii, potrivit comunicatuluiNATO, care a precizat ca Germania i-a informat pe.

Germania respinge drept perdea de fum acuzatiile Rusiei ca intarzie ancheta in cazul Navalnii

Ministrul german de externe Heiko Maas a respins duminica acuzatiile Rusiei conform carora Germania intarzie investigatiile in cazul opozantului rus Aleksei Navalnii, aflat sub tratament medical la un spital din Berlin in urma unei tentative de otravire, relateaza Agerpres care citeaza dpa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )