Libnet.ro
UNICEF

08:45

UPDATE Cel putin doi morti si 241 de raniti dupa un cutremur cu magnitudinea 6 in Iran

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cel putin doi morti si 241 de raniti dupa un cutremur cu magnitudinea 6 in Iran

Un cutremur de magnitudine 6 s-a produs, duminica, in vestul Iranului, iar conform unui bilant oficial, cel putin doi oameni au murit si 241 sunt raniti. continuă pe Adevărul

Un cutremur devastator a lovit duminica: Cel putin 2 morti si peste 240 de raniti

Iranul a fost lovit duminica de un cutremur cu magnitudinea de 6 grade care a provocat distrugere insemnate. Cel putin 2 persoane au decedat si alte 241 au fost ranite, conform unui bilant provizoriu al agentiei.

Cutremur cu magnitudinea 6 in Iran: doi morti si 241 de raniti

Un cutremur cu magnitudinea 6 a lovit duminica dimineata vestul Iranului, in apropierea orasului Kermanshah, facand un mort si cel putin 58 de raniti, transmit Reuters si AFP, citand agentia locala.

Atac armat intr-un oras din Florida. Sunt cel putin patru morti

Atac armat intr-un restaurant din Florida. Mai multe persoane au fost impuscate. Atacul a vizat restaurantul din orasul Jacksonville, care organiza o competitie de jocuri video, potrivit.

Atac armat intr-un oras din Florida. Sunt cel putin patru morti - VIDEO SOCANT

Atac armat intr-un restaurant din Florida. Mai multe persoane au fost impuscate. Atacul a vizat restaurantul din orasul Jacksonville, care organiza o competitie de jocuri video, potrivit.

VIDEO Cel putin 18 morti in urma unui incendiu care a devastat un hotel din China

Cel putin 18 persoane au murit si alte 19 au fost ranite intr-un incendiu care a mistuit un hotel din nord-estul Chinei.

VIDEO Cel putin 19 morti in urma unui incendiu care a devastat un hotel din China

Cel putin 19 persoane au murit si alte 23 au fost ranite intr-un incendiu care a mistuit un hotel din nord-estul Chinei.

Cel putin 18 persoane au murit in incendiul unui hotel din China

Un incendiu care a izbucnit sambata dimineata intr-un hotel din China a facut cel putin 18 morti, potrivit unui prim bilant, a anuntat presa oficiala, transmite AFP. Incendiul s-a declansat in cursul nop.

DOLIU in Iran: 10 morti si 5 raniti, dupa ce un cazan cu abur a EXPLODAT

Cel putin 10 persoane au murit, iar alte 5 au fost ranite dupa ce un cazan cu abur a explodat intr-o zona rezidentiala din orasul Mashhad, Iran. Alte trei cladiri au fost complet distruse de suflul.

Atac cu cutitul intr-o suburbie a Parisului: Cel putin o persoana a murit

Cel putin un om a murit si alti doi au fost raniti intr-un atac cu cutitul comis intr-o suburbie a Parisului, informeaza BFMTV. Totul s-a intamplat in Yvelines, intr-o zona aflata al 26 de kilometri.

Accident cumplit in Bulgaria. Un autocar s-a rasturnat intr-o prapastie. Cel putin 15 oameni au murit

Un autocar s-a rasturnat intr-o prapastie in Bulgaria. in urma accidentului, cel putin 15 persoane au murit. Alte 27 de persoane au fost ranite La fata locului au fost trimise mai multe echipe de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )