Libnet.ro
UNICEF

08:15

UPDATE Cinci spitale din Bucuresti, afectate de un atac cibernetic. Pintea: in 2017, au fost platiti hackerilor 10.000 de euro pentru recuperarea datelor

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cinci spitale din Bucuresti, afectate de un atac cibernetic. Pintea: in 2017, au fost platiti hackerilor 10.000 de euro pentru recuperarea datelor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi ca cinci spitale din Bucuresti, printre care si Spitalul Victor Babes, sunt afectate de un atac cibernetic, internarile fiind ingreunate. Aceasta a precizat ca in trecut un spital din Maramures a platit 10. 000 de euro hackerilor. continuă pe Adevărul

UPDATE Atacuri informatice la 5 spitale din Bucuresti. Sorina Pintea: ingreuneaza foarte mult activitatea medicala Fiecare spital are obligatia sa isi protejeze datele

Exista atacuri cibernetice asupra a 5 spitale din Bucuresti, unul dintre ele fiind Spitalul Victor Babes, iar celelalte urmand sa fie identificate, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Ea a spus ca Ministerul Sanatatii va face plangere la DIICOT daca sunt afectate spitale din subordinea ministerului, precizand ca in trecut au mai existat astfel de situatii, iar intr-un caz autoritatile au platit 10. 000 de euro pentru recuperarea datelor.

ATAC CIBERNETIC in desfasurare, asupra SPITALELOR din Romania: Sorina Pintea: Cinci unitati din Capitala sunt afectate, datele pacientilor sunt in pericol Reactia SRI (VIDEO)

Atac cibernetic la mai multe spitale din Romania. Hackerii au furat datele a mii de pacienti din mai multe unitati sanitare. Cea mai grava situatie este cea de la spitalul Victor Babes din Bucuresti. Ministrul S.

Sorina Pintea: Sistemul electronic de la Victor Babes, paralizat in urma unui atac cibernetic. Alte spitale sunt afectate

Spitalul Victor Babes din Bucuresti a fost tinta unui atac cibernetic cu ransomware care a blocat intregul sistem informatic al institutiei, a anuntat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

UPDATE. Sistemele informatice din spitale, sub atac cibernetic masiv. Probleme la Sp. Victor Babes

Ministerul Sanatatii a anuntat o serie de masuri de urgenta pentru protejarea datelor stocate in sis.

Un atac cibernetic a paralizat activitatea spitalelor din Romania

Alerta cibernetica la spitalul Victor Babes din Bucuresti, dar si la alte spitale din Romania, dupa ce sistemul informatic a fost atacat de un virus. Activitatea este paralizata. Se pare ca.

webPR Subway Romania deschide primul Fresh Forward Decor restaurant din Bucuresti

Colorfully fresh, by Subway. Sub acest slogan, Subway Romania deschide al doilea restaurant Fresh Forward Decor din tara, dupa cel de la Pitesti, si primul din Bucuresti. Mai indraznet, mai jucaus, complet digitalizat si cu milioane de variante de sandwhich-uri fresh si gustoase, la alegere, gata sa fie preparate, Fresh Forward Decor este un concept revolutionar, implementat de Subway in toata lumea.

Val de atacuri cibernetice: Tot mai multe spitale din Romania raman fara acces la date din sistemele informatice

CERT-RO a avertizat miercuri ca a identificat o crestere semnificativa a atacurilor cu aplicatii malitioase de tip ransomware la nivel national in ultima perioada, observandu-se ca, pe langa utilizatorii casnici, atacatorii si-au indreptat atentia in special catre institutii din domeniul sanatatii, numarul entitatilor afectate fiind in crestere. Amintim ca luna trecuta, un spital din judetul Alba nu a mai avut acces la date din sistemul informatic, in urma unui atac similar.

Spitalul din Husi a fost tinta unui atac cibernetic in luna aprilie. Manager: Atacul a insemnat pierderea tuturor datelor

Spitalul Municipal Dimitrie Castroian din Husi, una dintre marile unitati medicale atacate cibernetic in ultima perioada, a pierdut toate datele, chiar daca avea sisteme de securitate. Spitalul a recuperat partial informatiile si au fost luate masuri suplimentare, a declarat Lucia Rotaru, managerul unitatii medicale.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 20 iunie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: SECTOR 1 CLOR REZIDUAL LIBER: 0,38 mgl; pH 7,51; TURBIDITATE: 0,38.

SUBIECTE MATEMATICA. Un elev din Bucuresti a fost dat afara din examen

Absolventii de clasa a VIII-a sustin, joi, proba scrisa la Matematica din cadrul Evaluarii Nationale, potrivit calendarului aprobat de MEN. Vineri este programata proba la Limba si literatura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )