Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE / Ciocniri violente intre vestele galbene si fortele de ordine, dupa ce mii de oameni au impanzit din nou strazile Frantei! Multi dintre ei sunt echipati cu casti, masti de gaze si fumigene

B1 B1,
UPDATE / Ciocniri violente intre vestele galbene si fortele de ordine, dupa ce mii de oameni au impanzit din nou strazile Frantei! Multi dintre ei sunt echipati cu casti, masti de gaze si fumigene

Mii de demonstranti antiguvernamentali au marsaluit in orase din toata Franta, sambata, intr-o noua runda de proteste impotriva presedintelui Macron, pe care-l acuza ca ignora situatia milioanelor de. continuă pe B1

Mii de oameni au impanzit din nou strazile Frantei! Autoritatile din Hexagon au luat masuri fara precedent pentru a preveni noi ciocniri violente cu vestele galbene

Mii de demonstranti antiguvernamentali au marsaluit in orase din toata Franta, sambata, intr-o noua runda de proteste impotriva presedintelui Macron, pe care-l acuza ca ignora situatia milioanelor de.

Proteste violente la Paris. Vestele galbene sunt din nou in strada. Politia recurge la gazele lacrimogene

Actul IX al miscarii vestele galbene a inceput sambata dimineata in Franta. Mai multe mii de protestatari manifestau sambata intr-o atmosfera de calm la Paris, plecand din fata Ministerului de.

Emmanuel Macron si Roxana Maracineanu, intampinati cu proteste violente ale vestelor galbene, la inaugurarea unei sali de handbal din apropierea Parisului(VIDEO)

Ciocniri violente au izbucnit miercuri intre fortele de ordine si opozantii lui Emmanuel Macron, care s-au mobilizat pentru a perturba inuagurarea unei sali de handbal, la Creteil, langa Paris, unde era prezent.

Franta: Vestele galbene se pregatesc pentru a noua smbata de proteste

La aproape doua luni de a inceperea miscarii, vestele galbene se pregatesc sa iasa in strada pentru a noua sambata de manifestatii pentru a demonstra ca furia lor nu s-a stins, desi Emmanuel Macron a lansat o dezbatere nationala care ar fi trebuit sa calmeze criza, relateaza AFP.

Vestele galbene au vandalizat 60% din radarele din Franta, transmite ministrul de interne

Membrii miscarii de protest vestele galbene au vandalizat aproximativ 60% dintre camerele de radar din Franta, conform declaratiilor facute de ministrul de interne, relateaza BBC.

Vestele galbene au vandalizat 60% dintre radarele din Franta, transmite ministrul de interne

Membrii miscarii de protest vestele galbene au vandalizat aproximativ 60% dintre camerele de radar din Franta, conform declaratiilor facute de ministrul de interne, relateaza BBC.

VIDEO UPDATE Actul 9 al miscarii vestelor galbene: Mii de protestatari au blocat centrul Parisului. Noi ciocniri cu fortele de ordine

La aproape doua luni de a inceperea miscarii, vestele galbene au iesit din nou in strada pentru a noua sambata de manifestatii pentru a demonstra ca furia lor nu s-a stins, desi Emmanuel Macron a lansat o dezbatere nationala care ar fi trebuit sa calmeze criza, relateaza AFP. Mii de persoane au iesit in strada, iar 59 de persoane au fost retinute in urma ciocnirilor cu fortele de ordine.

Femeia care trebuia sa convinga Vestele Galbene sa renunte la proteste are un salariu aproape cat al presedintelui Macron

Presedinta Comisiei Nationale pentru Dezbateri Publice din Franta a anuntat ca se retrage din marea dezbatere nationala despre protestele vestelor galbene, care va incepe saptamana viitoare, date.

Vestele Galbene au vandalizat 60% dintre radarele din Franta

Membrii miscarii Vestelor Galbene au vandalizat aproape 60% din intreaga retea de radare a Frantei, protestele fiindmarcate si de incidente. Miscarea a inceput ca protest fata de cresterea preturilor la combustibil iar protestatarii au blocat numeroase sosele.

Guvernul francez cauta persoana potrivita pentru a negocia cu vestele galbene, acuzate ca sunt sprijnite de din strainatate

Executivul francez spera sa poata iesi din criza verselor galbene printr-o mare dezabatere nationala anuntata de presedintele Emmanuel Macron. in prezent este cautata persoana potrivita pentru a conduce aceasta dezbatere dupa s-a aflat ca Chantal Jouanno, care ar fi trebuit sa conduca marea dezbatere nationala dorita de Emmanuel Macron, are un salariu cam mare, de peste 14 000 de euro brut lunar.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )