Libnet.ro
UNICEF

01:06

UPDATE Cod portocaliu de canicula in trei judete din vest, miercuri se va extinde la 10 judete

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cod portocaliu de canicula in trei judete din vest, miercuri se va extinde la 10 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod portocaliu de canicula in trei judete din vestul tarii, miercuri urmand sa se afle sub aceasta avertizare 10 judete din sudul si vestul tarii. continuă pe Hotnews

Cod portocaliu de canicula in trei judete din vest, cod galben in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod portocaliu de canicula in trei judete din vestul tarii, restul tarii urmand sa fie marti si miercuri sub cod galben.

Cod portocaliu de canicula in trei judete, cod galben in restul tarii

Judetele Arad, Bihor si Satu Mare sunt marti sub atentionare cod portocaliu de canicula, temperaturile urmand sa ajunga la 38 de grade, iar pentru restul tarii, inclusiv Capitala, unde vor fi temperaturi de peste 35 de grade si disconfort termic accentuat, a fost emisa o avertizare cod galben.

Cod portocaliu de canicula din nord-vestul tarii, valabil pana miercuri. Codul galben cuprinde treptat restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o avertizare cod portocaliu de canicula si disconfort termic pentru 3 judete din nord-vestul tarii, valabil pana miercuri. Totodata, codul galben de canicula a fost extind pentru mai multe judete, ajungand marti si miercuri sa cuprinda restul tarii.

ANM: Cod portocaliu de canicula in trei judete si cod galben in alte 23

Canicula pare ca nu mai vrea sa paraseasca Romania. Meteorologii au prelungit pana miercuri codul portocaliu din judetele Arad, Bihor si Satu Mare. De astazi, alte 23 de judete si Capitala se afla sub cod.

ANM: Cod portocaliu de canicula in trei judete si cod galben in alte 23 si in Capitala (VIDEO)

Canicula pare ca nu mai vrea sa paraseasca Romania. Meteorologii au prelungit pana miercuri codul portocaliu din judetele Arad, Bihor si Satu Mare. De astazi, alte 23 de judete si Capitala se afla sub cod.

Canicula in Romania. Cod portocaliu si Cod galben de temperaturi ridicate

Trei judete din vestul se afla, luni si marti, sub Cod portocaliu de canicula, in timp ce Capitala si alte 23 de judete se afla luni sub Cod galben. Specialistii precizeaza ca marti avertizarea de Cod galben de canicula se va extinde si la celelalte judete din tara.

Cod portocaliu de canicula in trei judete ale tarii

A intrat in vigoare codul portocaliu de canicula pentru judetele Arad, Bihor si Satu-Mare. in cursul zilei de astazi, in aceste zone vor fi temperaturi maxime de pina la 37 de grade, iar disconfortul termic va f.

Cod portocaliu de canicula la Chisinau. Ce recomanda Ministerul Sanatatii

Meteorologii au extins codul portocaliu de canicula in perioada 10 12 august, dar ramane valabila si avertizarea cod galben de seceta. Temperatura maxima a aerului va atinge valori de +35 de grade Celsius, in sudul Republicii Moldova pana la +37 grade Celsius.

ANM: Cod galben de canicula in toata tara (VIDEO)

Valul de caldura va cuprinde marti toata tara. Daca in cele trei judete din vest Arad, Bihor si Satu Mare), codul portocaliu de canicula continua sa usuce culturile agricole de trei zile la rand, acum.

Romania, lovita de un nou val de canicula. Meteorologii au emis cod portocaliu

Canicula loveste din nou in vestul tarii. Este cod portocaliu pentru judetele Satu Mare, Bihor si Arad. Alte 8 judete sunt sub atentionare cod galben de canicula. Sunt prognozate pentru astazi 38 de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )