Libnet.ro
UNICEF

12:45

UPDATE Cod portocaliu de ploi. Strazi inundate, trafic blocat si sute de apeluri la 112. in judetul Harghita ninge

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cod portocaliu de ploi. Strazi inundate, trafic blocat si sute de apeluri la 112. in judetul Harghita ninge

Avertizarea de cod portocaliu de ploi si vant, care va expira abia in noaptea de marti spre miercuri, la ora 2. 00, a facut deja pagube in mai multe judete din sud-estul Romaniei. in Bucuresti, dar si in alte orase, mai multe strazi au fost inundate, traficul rutier fiind blocat. in judetul Harghita ninge de la ora 4. 00, iar stratul de zapada atinge pe alocuri si 10 centimetri. continuă pe Adevărul

Ploi si frig in toata Romania. Cod portocaliu de ploi pentru Bucuresti si 8 judete din sud-est

Bucuresti si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta se vor afla, in intervalul luni, ora 21. 00 - miercuri, ora 2. 00, sub cod portocaliu de ploi, fiind asteptate precipitatii de pana la 80 de litri pe metru patrat, potrivit unei avertizari emise de Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

FOTO. Bucurestiul, sub cod portocaliu de ploi.

Capitala se afla sub cod portocaliu de ploi pana miercuri. Pana la aceasta ora, mai multe strazi au fost inundate, peste 20 de masini au ramas blocate, iar o femeie a fost dusa la spital, dupa ce a fost lovita de un copac, in zona Pietei Presei. Citeste si Strazi inundate, copaci doborati de vant si masini avariate in Capitala In ultimele 24 de ore, oamenii au raportat 20 de caderi de arbori, patru locuinte inundate si opt masini avariate. Pe Soseaua Bucuresti - Ploiesti, in dreptul .

FOTO+VIDEO. Bucurestiul, sub cod portocaliu de ploi.

Capitala se afla sub cod portocaliu de ploi pana miercuri. Pana la aceasta ora, mai multe strazi au fost inundate, peste 20 de masini au ramas blocate, iar o femeie a fost dusa la spital, dupa ce a fost lovita de un copac, in zona Pietei Presei. Citeste si Strazi inundate, copaci doborati de vant si masini avariate in Capitala In ultimele 24 de ore, oamenii au raportat 20 de caderi de arbori, patru locuinte inundate si opt masini avariate. // Pe Soseaua Bucuresti - .

UPDATE VIDEO Comandament pentru situatii de urgenta, la Guvern. Capitala si opt judete din tara se vor afla de luni, ora 21.00, sub cod portocaliu de ploi. ANM: Nu exista o probabilitate mare de prelungire a codurilor

Membrii comandamentului pentru situatii de urgenta se reunesc la Palatul Victoria, la ora 10. 00, avand in vedere avertizarile emise de Administratia Nationala de Meteorologie, scrie Mediafax.

ANM: Cod portocaliu de ploi pentru sud-estul tarii

Meteorologii au emis doua avertizari de ploi, cod galben pentru sud-vestul tarii si cod portocaliu pentru sud-estul tarii. Avertizarea cod galben de ploi este valabila de duminica seara, ora 21, pana luni.

COD PORTOCALIU de ploi pana MIERCURI pentru mai multe judete

Capitala si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta se vor afla, in intervalul luni, ora 21. 00 - miercuri, ora 2. 00, sub cod portocaliu de ploi, fiind asteptate prec.

COD PORTOCALIU de ploi pentru Capitala si opt judete.

Capitala si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta se vor afla, in intervalul luni, ora 21. 00 - miercuri, ora 2. 00, sub cod portocaliu de ploi, fiind asteptate precipitatii de pana la 80 de litri pe metru patrat, potrivit unei avertizari emise de ANM. In intervalul mentionat, vremea se va raci considerabil, in special in regiunile extracarpatice si cele centrale, unde frecvent temperaturile din timpul zilei se vor situa cu aproximativ 10 grade sub .

Cod portocaliu de ploi pentru Bucuresti si alte judete din sud-est

Bucuresti si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta se vor afla, in intervalul luni, ora 21. 00 - miercuri, ora 2. 00, sub cod portocaliu de ploi, fiind asteptate precipitatii de pana la 80 de litri pe metru patrat, potrivit unei avertizari emise de ANM.

Cod portocaliu de ploi pentru Capitala si opt judete din sud-est, de luni seara

Capitala si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta se vor afla, in intervalul luni, ora 21. 00 - miercuri, ora 2. 00, sub cod portocaliu de ploi, fiind asteptate precipitatii de pana la 80 de litri pe metru.

Comandament pentru situatii de urgenta, la Guvern. Capitala si opt judete din tara se vor afla de luni, ora 21.00, sub cod portocaliu de ploi

Membrii comandamentului pentru situatii de urgenta se reunesc la Palatul Victoria, la ora 10. 00, avand in vedere avertizarile emise de Administratia Nationala de Meteorologie, scrie Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.213 seconds )