Libnet.ro
UNICEF

01:06

UPDATE Un copil de 2 ani a cazut intr-un put de 15 metri adancime

Adevărul Adevărul,
UPDATE Un copil de 2 ani a cazut intr-un put de 15 metri adancime

Un copil de 2 ani a cazut intr-un put din curtea casei, din localitatea Cosoveni, judetul Dolj. Micutul a fost pana la urma recuperat si dus la Spitalul de Urgenta din Craiova. continuă pe Adevărul

Dolj: Un copil de 2 ani a cazut ntr-o fntna adnca de 15 metri. Interventia salvatorilor este ngreunata de diametrul redus al putului

Un copil de 2 ani a cazut intr-o fantana adanca de 15 metri, din localitatea Cosoveni, judetul Dolj. Misiunea de salvare este ingreunata de dimensiunea redusa a fantanii.

UPDATE VIDEO Un copil de 2 ani a cazut intr-un put de 15 metri adancime

Un copil de 2 ani a cazut intr-un put din curtea casei, din localitatea Cosoveni, judetul Dolj. Micutul a fost pana la urma recuperat si dus la Spitalul de Urgenta din Craiova.

UPDATE Dolj: Un copil de 2 ani, salvat dupa ce cazuse ntr-o fntna adnca de 15 metri

Un copil de 2 ani a cazut intr-o fantana adanca de 15 metri, din localitatea Cosoveni, judetul Dolj. Misiunea de salvare a fost ingreunata de dimensiunea redusa a fantanii, dar fortele de interventie au reusit sa-l scoata in viata, potrivit Mediafax.

Dolj: Un copil de doi ani a cazut intr-o fantana adanca de 15 metri

Un copil din localitatea Cosoveni, judetul Dolj, in varsta de doi ani, a cazut, duminica, intr-o fantana, care are o adancime de peste 15 metri. La fata locului au fost mobilizate de urgenta o autospeci.

Un copil de doi ani a cazut in fantana din curtea casei, la 15 metri adancime

Un copil de doi ani a cazut intr-o fantana din curtea casei, din localitatea Cosoveni, judetul Dolj. Micutul a fost pana la urma recuperat si dus la Spitalul de Urgenta din Craiova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )