Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Creatorul Scolii vedetelor, Titus Munteanu, a murit.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Creatorul Scolii vedetelor, Titus Munteanu, a murit.

UPDATE: Actrita Stela Popescu a spus despre Titus Munteanu ca a fost unul din marii profesionisti ai divertismentului de televiziune, transmite Mediafax. Era un profesionist adevarat, unul dintre marii profesionisti ai divertismentului de televiziune. Lucra intr-o maniera serioasa, nu improviza, nu lucra superficial, a spus Stela Popescu. Regret din suflet plecarea lui, a mai spus actricta. --- Realizatorul de televiziune Titus Munteanu a murit la varsta de 72 de ani, transmite . continuă pe România Liberă

Creatorul Scolii vedetelor, Titus Munteanu, a murit.

Realizatorul de televiziune Titus Munteanu a murit la varsta de 72 de ani, transmite Mediafax. Titus Munteanu s-a nascut pe 3 octombrie 1941 si este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania. A fost realizator TV din anul 1966 si a fost director al TVR 1, potrivit site-ului Televiziunii Romane. A semnat numeroase emisiuni de divertisment si muzicale, cea mai de succes fiind Scoala vedetelor. Printre emisiunile semnate de Titus Munteanu se numara si Realitati .

Titus Munteanu, parintele Scolii vedetelor,a murit la varsta de 70 de ani

Celebrul realizator TV Titus Munteanu, creatorul Scolii vedetelor, a murit astazi. Titus Munteanu a fost unul dintre cei mai importanti realizatori din Televiziunea .

Titus Munteanu, parintele Scolii vedetelor,a murit la varsta de 72 de ani

Celebrul realizator TV Titus Munteanu, creatorul Scolii vedetelor, a murit astazi. Titus Munteanu a fost unul dintre cei mai importanti realizatori din Televiziunea Romana.

VIDEO Titus Munteanu, parintele Scolii vedetelor,a murit la varsta de 72 de ani

Celebrul realizator TV Titus Munteanu, creatorul Scolii vedetelor, a murit astazi. Titus Munteanu a fost unul dintre cei mai importanti realizatori din Televiziunea Romana.

Realizatorul de televiziune Titus Munteanu a murit

Realizatorul de televiziune Titus Munteanu a murit la varsta de 70 de ani, au declarat reprezentanti ai televiziunii publice pentru Mediafax. Titus Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania. De-a lungul carierei a semnat numeroase emisiuni de divertisment si muzicale, printre care si Scoala vedetelor.

A murit Titus Munteanu, creatorul Scolii Vedetelor!

Titus Munteanu, creatorul fenomenului Scoala Vedetelor si important om de televiziune, s-a stins astazi din viata, rapus de o boala la plamani. Acum, vedete precum Geanina Corondan, Calin Goia si Diana Munteanu-Niculescu ii plang disparitia.

Titus Munteanu a murit. Copiii trebuie sa aiba repere, trebuie sa le oferim alternative, spunea cel ce si-a inchinat viata televiziunii

Titus Munteanu, cunoscutul realizator care a creat in anii 90 Scoala vedetelor, a murit la 72 de ani, dupa ce si-a dedicat viata televiziunii.

Calin Geambasu: Titus Munteanu m-a mai nascut o data, dar la 18 ani

Titus Munteanu, creatorul emisiunii Scoala Vedetelor, a murit in aceasta seara la SpitalulMarius Nasta din Capitala. Pe langa contributia fundamentala la dezoltarea industriei de divertisment din Romania, Titus Munteanu a reusit sa contureze viitorul unor oameni precum Calin Goia, solitul trupei Voltaj, sau Calin Geambansu, fiul dirijorului Petre Geambasu.

A murit Titus Munteanu, realizatorul Scoala vedetelor

Realizatorul de televiziune, Titus Munteanu, a murit la varsta de 72 de ani, din cauza unui stop cardio respirator, au declarat reprezentanti ai televiziunii publice, potrivit Mediafax.

A murit realizatorul de televiziune Titus Munteanu

Realizatorul de televiziune Titus Munteanu a murit la varsta de 72 de ani, informeaza Mediafax. Titus Munteanu a incetat din viata miercuri, in jurul orei 13. 00, din cauza unei boli respiratorii complexe.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )