Libnet.ro
UNICEF

01:06

UPDATE Curtea Constitutionala a admis doua exceptii de neconstitutionalitate privind legea darii in plata

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Curtea Constitutionala a admis doua exceptii de neconstitutionalitate privind legea darii in plata

Curtea Constitutionala a admis marti doua exceptii de neconstitutionalitate in ceea ce priveste Legea darii in plata, respingand in acelasi timp alte doua exceptii, din cele 33 de sesizari referitoare la neconstitutionalitatea legii discutate de jucatatorii curtii, a anuntat Valer Dorneanu. continuă pe Hotnews

Curtea Constitutionala a admis unele sesizari privind Legea darii in plata

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, marti, unele sesizari privind articole din Legea darii in plata.

CCR a admis cateva dintre sesizarile privind Legea darii in plata

Curtea Constitutionala a admis o parte dintre sesizarile privind Legea darii in plata. Valer Doreanu, presedintele CCR, a precizat ca institutia a primit peste 700 de cauze de la banci si de la.

Guvernul a trimis proiectul de lege privind conversia creditelor in franci elvetieni la Curtea Constitutionala

Cabinetul Ciolos a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la proiectul de lege adoptat de Parlament care prevede conversia creditelor in franci elvetieni la cursul de la data acordarii, au declarat pentru Profit. ro urse guvernamentale. Executivul considera ca legea opereaza retroactiv, dar a dat aviz pozitiv proiectului in conditiile in care ar fi fost incluse mai multe prevederi cu caracter social, precum un grad de indatorare si un plafon.

Dacian Ciolos: Am trimis Legea conversiei creditelor la Curtea Constitutionala pentru a nu exista riscul sa fie atacata dupa ce produce efecte

Dacian Ciolos a precizat ca Guvernul sustine Legea conversiei creditelor in franci elvetieni, insa Parlamentul a adoptat-o fata a tine cont de amendamentele Executivului, iar sesizarea la Curtea Constitutionala este pentru a se lamuri eventualele.

Curtea Constitutionala a admis unele sesizari privind Legea darii in plata

Anuntul a fost facut de presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, care a precizat ca alte sesizari au fost respinse ca inadmisibile. In total, peste 500 de sesizari au fost facute de reprezentantii bancilor la acest act normativ.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )