Libnet.ro
UNICEF

05:15

UPDATE Curtea Constitutionala, unda verde pentru legea prin care evazionistii scapa de inchisoare

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Curtea Constitutionala, unda verde pentru legea prin care evazionistii scapa de inchisoare

Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarile inaltei Curti de Casatie si Justitie, Guvernului si Avocatului Poporului asupra legii prin care evazionistii scapa de inchisoare. CCR a stabilit ca actul normativ este constitutional. Reamintim ca deputatii au adoptat aceasta lege in ultima sedinta de plen a fostei legislaturi. Actul normativ, initiat de fostul deputat PSD Catalin Radulescu - Mitraliera, ii scapa de inchisoare pe cei inculpati pentru evaziune fiscala daca prejudiciul este pana la 100. 000 de euro si daca il achita integral. continuă pe Hotnews

UPDATE Curtea Constitutionala, o noua amanare cu privire la trecerea terenului de la Romexpo la Camera de Comert

Curtea Constitutionala a amanat din nou miercuri pronuntarea unei decizii in cazul sesizarii USR si UDMR asupra legii prin care o suprafata de teren de 46 hectare de la Romexpo trece din proprietatea statului in cea a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar. Actul normativ, votat de Parlament in septembrie 2020, permite Camerei de Comert sa se asocieze cu dezvoltatorii Iulius Mall si sa construiasca 14 turnuri in curtea Romexpo.

CCR: Legea prin care evazionistii scapa de inchisoare - constitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, miercuri, sesizarile inaltei Curti de Casatie si Justitie, Guvernului si Avocatului Poporului asupra legii prin care evazionistii scapa de inchisoare, stabilind ca actul normativ este constitutional, au precizat, pentru AGERPRES, surse din CCR si Agerpres.

CCR a decis: Legea prin care evazionistii scapa de inchisoare daca achita prejudiciul, declarata constitutionala

Legea prin care evazionistii scapa de inchisoare si sunt sanctionati doar cu amenda daca achita prejudiciul a fost declarata constitutionala de CCR. Judecatorii constitutionali au respins astfel.

CIOLACU: Daca vor forta schimbarea doamnei Renate Weber, o sa atacam hotararea la Curtea Constitutionala

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca in cazul in care parlamentarii din coalitia de guvernare vor forta schimbarea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului, social-democratii vor ataca hotararea la Curtea Constitutionala.

Marcel Ciolacu: Daca vor forta schimbarea doamnei Renate Weber, o sa atacam hotararea la Curtea Constitutionala

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat, intrebat fiind de ce s-a facut o obsesie pentru schimbarea Avocatului Poporului, Renate Weber, ca aceasta este considerata un instrument care poate ataca anumite incalcari de drepturi si libertati. in cazul unei schimbari, precizeaza Ciolacu, PSD s-ar adresa Curtii Constitutionale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )