Libnet.ro
UNICEF

14:15

UPDATE Cutremur de magnitudine 4,4 - cel mai puternic de anul acesta

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cutremur de magnitudine 4,4 - cel mai puternic de anul acesta

In Romania a avut loc un cutremur de magnitudine 4,6, potrivit datelor Institutului de Fizica Pamantului. Acesta este cel mai puternic seism din acest an. Cutremurul a avut loc la ora 12. 24 si s-a produs la adancimea de 137 kilometri. continuă pe Hotnews

UPDATE Cutremur de magnitudine 4,6, cel mai puternic de anul acesta

In Romania a avut loc un cutremur de magnitudine 4,6, potrivit datelor Institutului de Fizica Pamantului. Acesta este cel mai puternic seism din acest an. Cutremurul a avut loc la ora 12. 24 si s-a produs la adancimea de 157 kilometri.

Directorul INFP, prima reactie dupa cel mai puternic seism de la inceputul anului

Un cutremur cu intensitatea de 4,4pe Richter a avut loc miercuri. Conform datelor furnizate de Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc la o adancime de 157 de km.

Ce nu stiai despre Pista, sportiva cu cel mai puternic motor V8

A prezentat la Salonul Auto de la Geneva noul 488 Pista, in cadrul unui amplu eveniment. Supercarul este automobilul ce se mandreste cu titulatura de a fi modelul cu cel mai puternic motor V8 din istoria . Modelul Pista este succesorul modelelor 360 Challenge Stradale, 430 Scuderia si 458 Speciale. Ce au in [].

Acesta este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant!

Regulile de igiena pentru restaurante sunt foarte stricte, dar cu toate acestea se intampla ca anumite obiecte cu care noi clientii intram in contact sa fie pline de microbi. Cel mai indicat este sa te speli .

Rata inflatiei, la cel mai ridicat nivel din iunie 2013. Ce s-a scumpit cel mai mult

Rata anuala a inflatiei a urcat in februarie la 4,72%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fo.

Bamboo trebuie sa plateasca o suma uriasa statului roman! Procese grele intre cel mai cunoscut club din Romania si institutiile statului

Cel mai cunoscut club din Romania trebuie sa plateasca peste 1. 000 de euro, dar se afla in doua litigii cu instutiile statului. Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei, aflat in subordinea.

Mica Elvetie a Romaniei. Localitatea cu cel mai curat aer din Europa

In zona Banatului exista o localitate pe care turistii o considera Mica Elvetie a Romaniei. Se spune ca aici poti respira cel mai curat aer din toata Europa, iar noaptea poti admira cel mai frumos cer.

BET, cel mai rentabil dintre cosurile de actiuni avute in vedere

Indicele BET, referinta Bursei de Valori Bucuresti BVB), a avut o rentabilitate de 0,69%, in intervalul 1 martie - 8 martie, reprezentand cosul de actiuni cu cel mai bun randament dintre cei urmariti, in perioada mentionata. Spre deosebire, indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea, a scazut cu 0,65%, in timp ce BET-XT, ce include cele mai lichide 25 de companii ale bursei, a urcat cu 0,41%. in cazul ultimei luni perioada 8 februarie - 8 martie), indicele BET a urcat cu 4,88%, peste aprecierea avuta de BET-FI si BET-XT, de 2,35%, respectiv 4,33%.

Cel mai inalt hotel din lume, inaugurat recent in Dubai

Emiratul Dubai a inaugurat, in luna februarie, cel mai inalt hotel din lume - Gevora -, a carui inaltime atinge 356 de metri. Gevora Hotel a doborat cu un metru precedentul record in domeniu, care apartinea hotelului invecinat JW Marriott Marquis, ce tine de lantul hotelier Marriott.

Ministerul Turismului: Romania va fi disponibila in cel mai scurt timp in cataloagele de promovare ale turoperatorului german Dertour

Ministerul Turismului a anuntat ca Romania va fi disponibila in cel mai scurt timp in cataloagele de promovare ale turoperatorului german Dertour. Romania era singura tara din regiune care nu mai aera.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )