Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Cutremurul din Taiwan : cel putin o persoana si-a pierdut viata, arata primele rapoarte.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Cutremurul din Taiwan : cel putin o persoana si-a pierdut viata, arata primele rapoarte.

Cel putin o persoana a murit dupa un cutremur de 6,3 grade produs duminica in Taiwan, anunta autoritatile locale, conform Mediafax. Cutremurul a avut loc la ora locala 13. 45, ora Romaniei), la 32 de kilometri est de regiunea Nantu si la adancimea de doar zece kilometri. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de stanci cazute de pe Muntele Ali, situat in centrul insulei. In anul 1999, in regiunea Nantu s-a produs un seism de 7,6 grade soldat cu 2. 400 de morti. continuă pe România Liberă

Cutremur de 6,3 grade in Taiwan. Cel putin o persoana a murit

Cel putin o persoana a murit dupa un cutremur de 6,3 grade produs duminica in Taiwan, anunta autoritatile locale, citate de AFP, conform Mediafax. Cutremurul a avut loc la ora locala 13. 45, ora.

Taiwan: Cel putin un mort si doi raniti in urma cutremurului de 6,3 magnitudine

Cel putin o persoana a decedat, duminica, in urma cutremurului de 6,3 magnitudeni produs in Taiwan, au anuntat autoritatile, citate de AFP. Seismul a fost resimtit pana in Hong Kong, la o distanta de.

UPDATE Cutremur cu magnitudinea de 6,3 in Taiwan: cel putin un mort

Un cutremur cu magnitudinea de 6,3 grade s-a produs duminica in insula Taiwan, a anuntat centrul seismologic din aceasta tara, dar nu a fost emisa nicio alerta de tsunami, transmite AFP. UPDATE: Cel putin o persoana a decedat in urma seismului, au informat autoritatile.

ATENTAT la Damasc. Cel putin noua membri ai serviciilor de securitate siriene, ucisi.

Cel putin noua agenti ai serviciilor de securitate siriene au fost ucisi intr-un atac cu masina-capcana comis duminica la Damasc, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de AFP, conform Mediafax. In alte incidente, 28 de insurgenti au fost ucisi sambata seara in provincia Homs, in centrul Siriei, in contextul in care luptele continua la Quseir. In cartierul Jobar, situat in stul Damascului, noua membri ai serviciilor de securitate subordonate regimului au fost ucisi .

VIDEO SUA: Noi tornade au lovit statul Oklahoma, cel putin 9 morti

O noua serie de tornade s-a abatut asupra statului american Oklahoma, provocand moartea a cel putin noua persoane, intre care doi copii, au anuntat autoritatile, potrivit BBC News.

Cel putin 16 rachete au fost lansate sambata din Siria spre Liban

Cel putin 16 rachete au fost lansate, sambata, din Siria spre sud-estul Libanului, in contextul intensificarii tensiunilor la frontiera dintre cele doua tari, relateaza presa libaneza, conform.

Cel putin cinci persoane au fost ucise in urma tornadelor din Oklahoma

Cel putin cinci persoane au fost ucise dupa ce mai multe tornade au afectat vineri statul american Oklahoma, informeaza CNN. Tornadele au lovit din nou suburbia Moore, situata la periferia orasului Oklahoma, o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )