Libnet.ro
UNICEF

12:30

UPDATE: Darius Valcov afla joi daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Fostul ministru nu a recunoscut acuzatiile

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Darius Valcov afla joi daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Fostul ministru nu a recunoscut acuzatiile

04: Fostul ministru al Finantelor nu a recunoscut acuzatiile care i se aduc a precizat avocata politicianului. Instanta a ramas in pronuntare in cazul lui Valcov. continuă pe România Liberă

UPDATE: Darius Valcov afla joi daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut, miercuri dupa-amiaza, de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri.

Darius Valcov afla azi daca va fi arestat. Colegii din Senat vor vota cererea de arestare a DNA

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov afla astazi daca va fi arestat. Colegii sai din Senat vor vota cererea de arestare a DNA emisa pe numele lui Valcov. in Comisia Juridica senatorii au dat 5 voturi.

Darius Valcov afla daca va fi arestat preventiv, dupa ce plenul Senatului a dat aviz favorabil in cazul sau

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov, afla joi, daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, informeaza B1 TV. Procurorii anticoruptie cer instantei supreme, arestarea preventiva pentru 30 de zile in.

Fostul ministru Darius Valcov ar putea afla joi daca va fi arestat preventiv

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ar putea afla joi daca va fi cercetat in spatele gratiilor. Asta, dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva in dosarul in care este acuzat detrafic de influenta.

UPDATE. Darius Valcov a plecat de la DNA. Fostul ministru afla azi daca va fi arestat

Darius Valcov a iesit, in urma cu putin timp, de la audierile de la DNA. Valcov nu a dorit sa comenteze si, intrebat ce isi doreste de ziua sa de nastere, a raspuns ca isi doreste doar sa.

UPDATE: Darius Valcov a fost retinut

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut, miercuri dupa-amiaza, de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri.

UPDATE: Darius Valcov, audiat la DNA. Primele declaratii ale fostului ministru

43: Darius Valcov a parasit sediul DNA dupa aproximativ o ora si anuntat ca va reveni dupa-masa pentru mai multe declaratii.

Referatul procurorilor: Valcov ar fi primit spagi in pungi de plastic (VIDEO)

UPDATE 13:00 Darius Valcov afla joi, daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. El a ajuns la inalta Curte de Casatie si Justitie, dar nu facut declaratii. Fostul ministru de finante, Darius.

Marian Vanghelie afla joi daca va fi cercetat in continuare in spatele gratiilor

Primarul Sectorului 5 din Capitala, Marina Vanghelie, afla joi daca va fi cercetat in continuare in spatele gratiilor sau va primi o masura mai blanda. Asta, dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia edilului impotriva deciziei prin care a fost arestat preventiv.

FOTO Taranii din Osica de Sus si seiful cu bogatii dosit de Darius Valcov in inima Olteniei: Daca aveam eu seiful asta, eram in America. Astia nu-s bani curati

Locuitorii din Osica de Sus, judetul Olt, parca a luat foc de cateva zile de cand s-a aflat ca procurorii DNA au gasit intr-o casa un seif unde Darius Valcov ar fi tinut ascunsa o adevarata avere. Nimeni nu stie, insa, sigur, a cui este casa, dar cateva piste duc spre rudele unor apropiati ai fostului ministru al Finantelor. Satenii au o singura certitudine: s-ar fi facut oameni daca ar fi fost alesii lui Valcov pentru a-i tine comoara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2276 seconds )